Opleiding Miraja Ankh Energy Healer

Van jongs af aan ben ik al geïntrigeerd door het Oude Egypte: hun levenswijze en met name hun religie. Toen ik ouder werd kwam ik de Egyptische Ankh op het spoor. Wat een heerlijk en krachtig symbool! 

Eerst gebruikte ik haar in meditaties, maar al snel kreeg ik door hoe dit mooie symbool in healings is toe te passen. Daar is deze fijne driedelige opleiding uit voortgekomen met een aantal krachtige behandelingen die diepgeworteld karma verwijderen en de overvloed laten terugkomen.

Inhoud van deze opleiding
De Ankh heeft een zeer diverse energie en kan zichzelf als een kameleon afstemmen op haar omgeving. Zo geeft de Ankh altijd precies wat je nodig hebt. Ontwikkel jij, dan ontwikkelt de Ankh met je mee. Daarom zul je vele jaren in harmonie kunnen samenwerken met jouw Ankh.

De moderne toepassing van de Ankh maakt haar een krachtige compagnon bij healings. Zij doet dienst als versterker van de aanwezige energie en kan zowel op de Kosmos als op het lichaam gericht worden. Hierdoor is het ook een persoonlijk instrument en mag Zij bij voorkeur niet door anderen worden gebruikt of aangeraakt, tenzij jij hier nadrukkelijk toestemming voor geeft.

Effecten van een behandeling met de Ankh

- Ongewenste patronen verminderen en weghalen
- Diepgeworteld Karma weghalen indien deze geen doel meer dient
- Overvloed laten stromen en stilstand doorbreken
- Fysieke en emotionele overbelasting van het lichaam doen verdwijnen
- Pijnklachten neutraliseren

- Zielsenergie/Spirituele energie op de voorgrond laten treden

Werkwijze tijdens de lessen

De gehele opleiding bestaat uit drie lesdagen waarbij er elke les nieuwe technieken met de Ankh wordt meegegeven aan de aanwezigen.

Dag 1. Staande behandeling - (Februari/maart 2023 - datum volgt)
- Waar komt de ankh vandaan

- Hoe kunnen wij nu werken met de ankh
- Welke verschillende toepassingen heeft de Ankh
- Welke Gids ondersteund het werken met de Ankh
- Het geven van een staande Ankh-behandeling


Tijdens de eerste lesdag krijgen de deelnemers een eigen Ankh mee en de techniek over het uitvoeren van een staande Ankhbehandeling.
Deze healing is zeer geschikt om in een beurs-setting te geven, om auralifters mee te verwijderen en om korte healingen (+/- 30 minuten) of scans mee uit te voeren.

Dag 2. Tafelbehandeling (Datum Zondag 29 januari 2023)

- Healing in Egypte
- Meditatie en visualisatie met de Ankh
- Tafelbehandeling met de Ankh
- Afstandshealing met de Ankh


Deze dag wordt de tafelbehandeling met de Ankh besproken, die een diepgaand en langdurig resultaat geeft. Ook komt aan bod hoe er een afstandshealing met de Ankh kan worden gegeven.

Dag 3. Egyptische ritueel - (datum in april/mei 2023 volgt)
- Mysterietraditie en religie in Egypte
- De Ankh als antenne
- Pijn verwijderen met de Ankh
- Soul Retrieval met de Ankh

De derde lesdag is gericht op het individuele karakter van de Ankh en hoe jij nog beter in verbinding kan staan met de energie van jouw Ankh. Dit versterkt als bonus ook jouw mediamieke kwaliteiten.


De laatste lesdag is gericht op het individuele karakter van de Ankh en hoe jij nog beter in verbinding kan staan met de energie van jouw Ankh.
Dit versterkt als bonus ook jouw mediamieke kwaliteiten.
Ook krijg je mee hoe jij inwijdingen met de Ankh kan geven, die je als los consult of tijdens een workshop kunt aanbieden, of als deel van een healing binnen je eigen praktijk.

Extra informatie
De spirituele wereld ziet een verschil tussen de tweebenige en de enkelbenige An
kh. In deze opleiding richten wij ons hoofdzakelijk op de tweebenige Ankh, ook wel Atlantis Kruis geheten.

De eerste lesdag is inclusief een koperen Ankh met een lengte van ongeveer 22 cm.

Mocht je al in het bezit zijn van een Ankh, dan is de eerste lesdag voor een gereduceerd tarief te volgen. Als je al kennis van de Ankh hebt, dan is het mogelijk om de eerste lesdag over te slaan.

Felice:

"Het is een bijzondere ervaring voor de deelnemers om tijdens de eerste lesdag hun nieuwe Ankh te kiezen en daar vervolgens energetisch mee verbonden te worden.
Deze verbinding geeft een directe boost en laat je energieniveau stijgen. Niet voor niets staat de Ankh voor 'levensenergie', dus wees voorbereid op het ervaren van meer energie en levenslust.

Het is een heel intuïtief proces om met de Ankh te leren werken en gaandeweg zal je voelen dat er steeds meer mogelijk is.
Zo gebruik ik de Ankh altijd bij huiszuiveringen en als ik een periode slecht slaap, om mijzelf weer te gronden in het aardse.
De Ankh brengt zo voor iedere 'Ankh-hoeder' een eigen unieke invulling met zich mee.
Het blijft prachtig om anderen hierin te zien groeien."