Miraja Soul Energy Atlantis Healing

Deze speciale healing werkt met de krachtige energie van het Oude Atlantis en met de energie van niet één maar twee Meester Healers.

Wat is de Atlantis Healing?

Deze healing werd door de hogepriesters en –priesteressen in Atlantis gegeven. In Atlantis was men vergevorderd in het ritueel losmaken van emoties, omdat zij wisten dat emoties je spirituele ontwikkeling in de weg kunnen staan. 

Dit brengt ons gelijk op het doel van deze healing: Dit consult werkt diep in op het losmaken van (onverwerkte) emoties en karma, oude en hardnekkige blokkades en zelfs de invloeden van vorige levens op je huidige leven. 

Dit met als doel: Het herpakken van de regie over je eigen leven. 
Werkwijze
Twee healers zullen in een half uur tijd intensief met je aan het werk gaan, waarbij de gronding van groot belang is en het losmaken van de blokkade die jij vooraf aan het consult hebt aangegeven. Wanneer je het moeilijk vindt om onder woorden te brengen waar de blokkade precies zit (omdat je het niet goed weet of het liever niet hardop zegt), dan is het voldoende om het onderwerp aan te geven waarvan je wilt dat de healer ermee aan het werk gaan. 

Het consult draait wel om het openen en aanraken van emoties en er wordt uitgegaan van een gewilligheid om de blokkade te doorbreken en te praten over de gevoelens die je ervaart tijdens de healing. 
Waarbij biedt dit ritueel verlichting?

Dit consult is uitermate geschikt bij: 

- Het in contact komen met je emotie
- Het oplossen van hardnekkig trauma/karma/blokkades: 
(bijvoorbeeld: leven in angst, minderwaardigheidsgevoel, bindingsangst, enz.)
- Het teruggeven van jouw eigen kracht, zodat je een stap voorwaarts maakt
- Het loslaten van emotionele wonden uit dit en vorige levens

Voor meer informatie en vragen of dit consult geschikt is voor uw blokkade(s), mail mij op felice@miraja.nl Dit consult wordt doorgaans gegeven in samenwerking met Tosca Top van Tophealing in Haarlem.

 

 

Keer terug:
Vindt direct meer informatie over: