Egyptisch Healingsritueel

Dit Egytpische healingsritueel werkt specifiek met de Goden en energieën uit het Oude Egypte en is onderdeel van de Miraja Soul Energy Healing.
Keer terug:

Wat is dit Egyptische Healingsritueel?

In deze behandeling wordt de reguliere Miraja Soul Energy sessie bekrachtigt door de toevoeging van een Oud-Egyptisch ritueel. Ten tijde van de oude farao's waren de Egyptenaren van mening dat veel onbalans was te herleiden tot het karma wat uit de familielijn voortkomt. Door het balanceren van dit familiekarma komen andere delen van het leven ook wederom in balans en kan er rust en overvloed ontstaan. 

Vroeger waren het priesters en priesteressen, nu zijn het de moderne healers die dit ritueel uivoeren en de zo weer balans tot stand laten komen, voorspoed terugbrengen in het leven en stilstand uit het leven verwijderen. 


 


Waarbij biedt dit ritueel verlichting?

Dit healingsritueel is uitermate geschikt bij: 

- Het oplossen van diepgeworteld familiekarma
- Het wederom in gang zetten van langdurige stilstand
- Het terugbrengen van overvloed (ook financiële overvloed)
- Het loslaten van emotionele wonden uit dit en vorige levens

 

Daarnaast raakt het ritueel indien gewenst onderwerpen aan als eigenwaarde, vergeving, vruchtbaarheid/zwangerschap en zelfrealisatie.Voorbereiding op het Egyptisch Healingsritueel

De healing duurt ongeveer een uur (meestal iets langer) en vergt een zekere voorbereiding van zowel de klant als ook van mij. Omdat het meer is dan 'enkel' een healingssessie, word je gevraagd om vooraf een aantal dingen op papier te zetten betreft het karma waar je graag afstand van wil doen. 

Daarnaast is er een roos nodig tijdens het ritueel, waarvan ik graag heb dat je deze zelf meeneemt. 

Meer informatie over wat er op papier komt te staan en over de werking van het ritueel is natuurlijk bij mij na te vragen. Mail even op felice@miraja.nl en ik sta je graag te woord. 

Vindt direct meer informatie over: