Consult voor Zwangere Vrouwen

Deze healing is een echt kadootje voor iedere aanstaande moeder!

Een zachte en krachtige voorbereiding op het verloop van de zwangerschap en bevalling. 
Keer terug:

Dit consult is uitermate geschikt wanneer: 
-
Men nieuwsgierig is naar de spirituele/energetische ontwikkeling van het kindje
- De aanstaande moeder graag energetisch wordt voorbereid op de bevalling (zodra het energetische lichaam en fysieke lichaam synchroon lopen)
- De moeder nerveus is over de bevalling wegens nare eerdere ervaringen
- Voorgaande zwangerschappen/bevalling problematisch zijn verlopen
- De aanstaande moeder wegens omstandigheden veel stress ervaart 

Wat houdt het consult voor zwangere vrouwen in?

Deze healing vormt een prachtige voorbereiding op de komst van je kindje, waarbij er wordt gekeken naar de energetische ontwikkeling van moeder en baby.

Bij zwangerschappen vanaf drie maanden kan er tijdens het consult ook contact worden gelegd met de ziel van het ongeboren kindje, wat een heerlijke ervaring is. 


Ook voor een voorspoedige bevalling biedt een healing uitkomst, zeker wanneer de voorgaande bevalling(en) bijzonder zwaar was/waren. Er wordt gekeken naar de omstandigheden van eventuele eerdere bevallingen en de jusite energie wordt doorgegeven om de huidige zwangerschap en bevalling zo soepel als mogelijk te laten verlopen.

Dit consult kan in principe tot op de uitrekendatum worden gegeven en heeft geen nadelig effect op de ontwikkeling van moeder en baby. Naarmate de uitrekendatum dichterbij komt, komt de nadruk van het consult op de bevalling te liggen en vindt er tijdens de healing een prachtig ritueel plaats om het lichaam van de moeder voor te bereiden op de bevalling.
(Nog) niet zwanger? 

Probeer je juist zwanger te worden? Dan raad ik je aan om langs te komen voor een Egyptisch Healingsritueel, waarbij het lichaam energetisch wordt ondersteund en gevoed om de beste omstandigheden te creëren voor de conceptie en zwangerschap.

Lees hier meer over het Egyptisch Healingsritueel.

Vindt direct meer informatie over: