top of page

Basisopleiding Mediumschap

Dit is één van de eerste opleidingen die ik gaf binnen Spirituele Praktijk Miraja. Toevalligerwijs is het ook één van de eerste opleidingen die ik zelf heb gevolgd toen ik besloot meer te willen werken met de spirituele wereld. Ik wilde graag weten wat mijn intuïtie zou kunnen toevoegen aan mijn leven. Nou, dat heb ik geweten!

Deze basisopleiding geeft informatie over een diversiteit aan spirituele thema's, wat ervoor zorgt dat je verschillende zintuigen leert gebruiken voor het ontvangen van intuïtieve boodschappen.  

Inhoud van deze opleiding
Dit half jaar (6 lessen)
richt zich op het krijgen van vertrouwen in je talenten en het juist verwoorden van de ontvangen intuïtieve informatie
Wij richten ons op het beoefenen van verschillende disciplines binnen de spirituele wereld, zodat jij je een helder beeld kan vormen van de mogelijkheden en jouw voorkeuren hierin. 
Onderaan worden de onderwerpen die aan bod komen weergegeven.

Ook zullen wij kennis maken met jouw eigen spirituele gidsen.
Deze spirituele begeleiders willen jou graag ondersteunen: Voel je vrij gebruik te maken van hun aanbod.
Gidsen worden ook wel Lichtwezens genoemd en kunnen overleden dierbaren zijn, engelen, Goden/Godinnen of mensen die jij in een vorig leven hebt gekend.  Elk mens heeft meerdere gidsen. Wie jouw gidsen zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen, daar komen we achter in deze opleiding. 

Om je verder te ondersteunen worden er twee inwijdingen gegeven tijdens de lessen (rond les 2 en les 5) die specifiek gericht zijn op het beoefenen van mediumschap. Dit wil zeggen dat er op twee momenten energetische blokkades worden verwijderd die jouw intuïtie en vertrouwen verhinderen te groeien. 
Het kan hierbij om emoties gaan, vorige levens, of andere onzuiverheden die met de inwijding worden weggehaald. De cursisten ervaren de energie die hierbij vrijkomt als erg prettig en het geeft direct al resultaat in de lessen. 


Werkwijze tijdens de lessen

Aan het begin van elke les is het van belang om tot rust te komen, zodat de stem van je intuïtie zich kan laten horen. Daarom heb ik een lesverdeling gemaakt tussen: meditatie, theorie en praktijkervaringen. 

Meditatie- en visualisatieoefeningen zijn in elke les vertegenwoordigd om je te helpen ontspannen, te gronden (heel belangrijk!) en om het 'lijntje' met de spirituele wereld te openen. Daarnaast leer ik je hoe je in visualisaties veilig met je spirituele gidsen kan communiceren.
Theorie is altijd van belang om je te informeren over de technieken die aan bod gaan komen. Het geeft houvast, maar mag daarna worden losgelaten om de intuïtie de ruimte te geven om te groeien. 
Het zelf oefenen, ervaren en uitwisselen met elkaar staan altijd centraal.
Met behulp van praktische tips en leuke oefeningen kom je al vrij snel op het punt dat je intuïtieve boodschappen voor de andere deelnemers doorkrijgt en korte doeltreffende readings kunt geven. 


Onderwerpen die aan bod komen
- Meditatie en visualisatie om je intuïtie te vergroten
- Healing voor jezelf en afstandshealing voor anderen
- Mediumschap in de basis
- Lichtwerk: het helpen van overledenen
- Aura’s en chakra's waarnemen
- Werken met Edelstenen
- Werken met opstellingen
- Invoelen in andermans energie
- Psychometrie uitvoeren
- Contact met je spirituele gidsen
- Spirituele etiquette en richtlijnen voor het uitvoeren van readings


Voor wie is deze opleiding geschikt?
Voor iedereen die de eerste stappen op het spirituele pad heeft gezet en graag meer wil werken met de eigen intuïtie. 

Felice:

"Deze opleiding vind ik heel waardevol om te geven, omdat je gaandeweg alle deelnemers tot bloei ziet komen. En het verschil kan zo groot zijn! Door te snuffelen aan verschillende onderwerpen vinden zij al snel hun persoonlijke voorkeur en gaan daar direct ook mee aan de slag. Dat maakt de opleiding heel inspirerend om te doen èn om te begeleiden.

Omdat we per les een ander thema behandelen zijn de deelnemers vaak wat aftastend in het begin. Door iedereen eerst te laten ontspannen, wordt er al snel een fijne groepsenergie gecreëerd en kunnen we daarna goed de diepte ingaan.  
 Zodra de inspiratie stroomt en de oefeningen in volle gang zijn, verbazen de aanwezigen zich vaak over de kracht van hun vermogens en de snelheid waarmee de intuïtie leert spreken." 

bottom of page