Cursus Reiki II

Je moet in het bezit zijn van Reiki I om deze cursus te volgen, maar je hoeft de eerste graad niet bij mij te hebben behaald.

Het staat nergens vast hoeveel tijd er tussen de twee graden in moet zitten, maar ik raad aan om minimaal 2 maanden te wachten voordat je met de volgende cursus verder gaat.

Op deze manier heb je ruim de tijd om kennis te maken met deze energie en de werking ervan.

Bij de cursus Reiki II gaan we verder met de Reiki en krijgen de deelnemers verschillende symbolen mee om de kracht van een healing te versterken en te specificeren.

Daarnaast leer je ook om een behandeling op afstand te geven en bespreken we verschillende toepassingen van de Reiki-symbolen.
Natuurlijk hoort er ook bij deze dag een praktijkgedeelte en oefenen we met het gebruik van de symbolen en geven we een healing op afstand.


Tijdens deze dag krijgen alle cursisten de tweedegraads Reiki-inwijding van mij en zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

- De Reiki-symbolen
- Een healing met Reiki-symbolen geven
- Een healing op afstand geven
- Intuïtieve Reiki-behandelingen
- Een huis reinigen met Reiki
- Kristallen reinigen met Reiki


Na deze cursus ben je in staat om een healing specifiek op emotioneel gebied te geven, of de energie juist op het lichamelijk vlak te laten inwerken.

Je zal met Reiki II meer inzicht krijgen in de vele mogelijkheden van Reiki als healingsmethode en je zult merken dat de energie veel verschillende toepassingen heeft.
Reiki II geeft je veel informatie om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Natuurlijk krijg je alle belangrijke informatie op papier mee naar huis.

et is belangrijk dat je na de cursus een aantal dagen achter elkaar oefent met de Reiki-symbolen, zodat je de betekenissen leert en de energetische verschillen tussen de symbolen opmerkt.

Vindt direct meer informatie over: