Cursus Reiki III B

Nadat de deze cursusdag hebt meegemaakt, ben je zelf officieel een Reiki Master Healer. Vanaf dat moment mag je zelf de Reiki-graden aan anderen leren.

Reiki III B kan pas worden doorlopen als alle voorgaande graden zijn behaald.

Omdat het een grote verantwoordelijkheid is om anderen de inwijdingen te geven, is deze cursus ontwikkeld om de toekomstige Reiki Masters te helpen bij het samenstellen van het lesprogramma en het zelf geven van de cursussen en inwijdingen.

Dit is de laatste Reiki-cursus die Miraja aanbiedt en tevens voor velen de belangrijkste.

Tijdens deze cursus krijgen de deelnemers de Mastergraad-inwijding in de Usui-Reiki Tradition of Natural Healing en zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

- Welke info moet in de cursussen aan bod komen?
- Hoe worden de inwijdingen uitgevoerd?

- Hoe schrijf ik visualisaties?
- Hoe leidt ik visualisaties en meditaties?
- In hoeverre kan ik mijn eigen stempel op de cursussen drukken?
- Waar haal ik de officiële Reiki-stempels en – certificaten?Na deze cursus zal je één dag stage lopen bij Spirituele Praktijk Miraja.

Tijdens deze dag (dit kan een cursus Reiki I, II of III A zijn) doe je praktijkervaring op in het geven van de cursussen en zal je zelf ook inwijdingen uitvoeren. Aan deze stagedag zijn geen kosten verbonden.

Deze stage is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Natuurlijk krijg je weer bij Reiki III B alle belangrijke informatie (inclusief de inwijdingen) op papier mee naar huis.

Deze cursus wordt één-op-één aan een cursist gegeven, zodat er ruim de tijd om alle informatie over te dragen en vragen te beantwoorden.

Deze cursus is zeer goed te combineren met de cursus Reiki III A.

Vindt direct meer informatie over: