Goddess Energy Avond

Werk je graag met de energie van de Godin en wil je Haar energie meer ervaren in het dagelijks leven? 

Heb je interesse in de wereld van de Goden en wil je graag meer weten over wat Zij voor jou kunnen betekenen? Dan is deze avond jou op het lijf geschreven.

In een kleinschalige setting kijken we naar de verschillende energieën die zich gedurende de avond manifesteren en welke Goden speciaal voor jou aanwezig zijn. Elke deelnemer krijgt een boodschap mee van een Godin (of God) die zich op jouw energie heeft afgestemd. 

Wat doen De Goden voor je en hoe kun je met Hen samenwerken?
Dit zijn vragen waar we dieper op ingaan tijdens de avond. Hun wijze woorden geven troost en rust en bieden je een blik in zowel je eigen psyche als soms ook in de toekomst. 

Er vindt een mooie en zachte inwijding plaats met de energie van jouw Godi/in, die als een gids begeleiding biedt op je spirituele pad. De energie van deze avond blijft dus nog lang bij je, ook nadat de avond is voorbij is. 

De combinatie van channelingen, healings en een krachtige energieuitwisseling maken dat dit een avond is die je niet snel zal vergeten.

Kom je ook? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar felice@miraja.nl

Spirituele Praktijk Miraja       Felice de Baare      Gierstraat 43      2011GA Haarlem      felice@miraja.nl          023-785.77.22

Miraja is onderdeel van House of Elder     www. houseofelder.nl    KVK 72418737      NL17 KNAB 0257 7788 45 - House of Elder VOF

  • b-facebook
  • Twitter Round