top of page

Healing 

In het derde jaar van Spirituele Praktijk Miraja is de krachtige Miraja Soul Energy Healing tot stand gekomen via intensief contact met de Spirituele Wereld. 

Het is een diepgaande behandeling die de verbinding met jezelf weer hersteld door het verwijderen van (hardnekkige) blokkades en door ondersteuning te bieden in jouw ontwikkeling.

Werkwijze
Tijdens een healing wordt er vooraf ingevoeld op het onderwerp/probleem.

Dankzij mijn Gidsen komt intuïtief door wat nodig is en werk ik vervolgens via de methode van handoplegging. Hierbij worden de handen op of boven het lichaam geplaatst om de benodigde energie door te geven. 

De 7 hoofdchakra's worden altijd nagelopen tijdens een healing, maar het kan zomaar zijn dat zich Spirituele Gidsen openbaren tijdens de sessie, krachtdieren, vorige levens of nog onbekende blokkades die direct opgelost mogen worden. 
Dit maakt elke behandeling een unieke ervaring voor zowel de klant als voor mij als behandelaar. Een healing duurt 45 tot 60 minuten.
 

Wanneer is een healing nodig? 
Een healing is bijzonder aan te raden wanneer: 

* Jij in een persoonlijk groeiproces zit en hinder van het verleden ervaart
* Er fysieke klachten zijn die blijven terugkomen 
* Jij behoefte hebt aan ondersteuning bij emotionele groeiprocessen en het doorzien van valkuilen
* Jij het gevoel hebt energetisch 'vast' te zitten, door eigen toedoen of het toedoen van een ander
* Er behoefte is aan inzicht in je spirituele ontwikkeling en het te bewandelen pad
* Je vermoed dat er een auralifter of ongewenste energie in jouw systeem aanwezig is waar je vanaf wilt


Daarnaast geef ik ook regelmatig met plezier healings aan HSP-ers (kinderen en volwassenen), zwangere vrouwen en dieren.
 

Wanneer je niet in staat bent naar de praktijk te komen, dan is een afstandshealing een goed alternatief. Met name voor kleine kinderen en dieren is een afstandsbehandeling aan te raden. Deze werkt ongeveer 4 weken door.
Er is ook een uitgebreidere afstandhealing te boeken, met daaraan gekoppeld een korte afstemming. 

LET OP!

Een healing is geen vervanging voor medisch onderzoek. Wanneer jij je langdurig lichamelijk onwel voelt, raadpleeg dan een arts.

Felice:

"Het geven van een healing is elke keer weer bijzonder, omdat ik vooraf niet weet welke Gids  zich zal manifesteren, of wat de boodschap van de healing zal zijn. Meer dan eens verbazen de klanten zich na afloop dat ze in 1 uur zo tot rust zijn gekomen, enkel door op een massagetafel te liggen.

Daarnaast zeg ik klanten ook altijd dat ik meestal praat tijdens een healing, waar sommigen zich even op moeten instellen. Juist door te zeggen wat ik doorkrijg en waarneem, of door het benoemen van een blokkade, lost die blokkade zich op."

bottom of page