Reiki

Reiki wordt steeds vaker toegepast als ontspanningsmethode en als ondersteuning bij meditatie. Maar het is zoveel meer dan dit! 
Ervaar zelf hoe een Reiki-behandeling energie kan geven en lichamelijk en geestelijk een positieve uitwerking heeft.

Wat is Reiki?
Het woord ‘Reiki’ betekent ‘Universele Levensenergie’. Deze energie krijgt in verschillende culturen een anderen naam, zoals Prana in India of Chi in China. Reiki-energie heeft een balancerend effect op het lichaam en helpt om je gezondheid te bevorderen en geestelijke rust te creëren.
Reiki is daarmee een energetische healing die maakt dat je weer op krachten komt.

Een behandeling wordt gegeven door middel van handoplegging en een volledige sessie duurt ongeveer 60 minuten. Omdat Reiki direct van de Bron/Het Universum/Het Goddelijke afkomstig is, kan deze energie enkel op een positieve manier op iemands lichaam inwerken. Reiki doet geen zeer en heeft ook geen negatieve bijwerkingen. De behandelaar werkt puur als doorgeefluik van deze vriendelijke energie.Wanneer kan Reiki verlichting bieden?
Bij lichamelijk gezonde personen verjongd en ontspant een Reiki-behandeling. Deze healing zorgt er verder voor dat geestelijke, emotionele en zelfs lichamelijke klachten kunnen afnemen of compleet verdwijnen. Dus wanneer je in een stressvolle periode zit, met vermoeidheidsklachten te maken hebt,
of je emotioneel niet lekker in je vel zit: laat je verkwikken door een Reiki-behandeling!

Ook is een afstandbehandeling mogelijk, wanneer je niet in staat bent om fysiek naar de praktijk te komen.
Mijn werkwijze
Tijdens een Reiki behandeling houd ik mijn handen veelal boven het lichaam en richt ik mij eerst op de zeven hoofdchakra's van het menselijk lichaam.
Dit proces duurt ongeveer een half uur en gedurende deze eerste check wordt mij al direct duidelijk waar ik meer aandacht aan mag besteden. Deze aandacht geef ik in in het tweede half uur van de behandeling, waarbij blokkades worden opgespoord en weggehaald. Het resultaat: een ontspannen en energiek lichaam.

Desgewenst wordt deze behandeling ondersteund door muziek en/of een door mijzelf uitgevoerde geleide visualisatie. 

Vindt direct meer informatie over: