top of page

Goddess Soul Channeling

Dit consult duurt een half uur, maar geeft ontzettend veel fijne informatie. Het is een gesprek tussen jou en de Godin. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen zitten en openstaan voor de handreikingen die Zij geeft. 

Laat je met de Goddess Soul Channeling aanraken en opladen door Wijze Godinnen uit vervlogen tijden, die helemaal niet zo ver weg blijken te zijn.

Een bijzondere reading

Dit consult gaat over het ervaren van de Kracht en de Liefde van de Godinnen. Over het ervaren wie JIJ bent en wat jij mag brengen naar deze wereld. 
Daarom is dit geen reading waarbij je vragen kunt stellen en een kant en klaar antwoord ontvangt. Het gaat hier niet om richtlijnen voor je dagelijks leven en vragen over relaties of werk.

De Godin legt contact met jouw Ziel en geeft een persoonlijke boodschap over de wensen, de angsten en de dromen die zich in jou bevinden.
Zij geeft steun en houvast, vertrouwen, inzicht, richting, Liefde en bovenal heel veel Kracht. 
Kracht om door te gaan. Kracht om boven jezelf uit te stijgen. Kracht om de juiste keuzes te maken en de toekomst volledig in te stappen.

 

Vooraf weet ik niet wat zij zal zeggen. Weet ik niet welke onderwerpen besproken worden en welke delen in jou zullen worden getransformeerd door Haar Wijsheid. Maar dat De Godin zich zal manifesteren is een feit. En dat Haar boodschap jou zal raken is een gegeven. 

De energie van de healing (welke automatisch stroomt zodra de Godin spreekt), Haar woorden en de wijsheid zorgen samen voor een heel waardevol consult dat je nog lang bij zal blijven. 

6 Godinnen
Maak je keuze, van wie zou jij een boodschap willen ontvangen?

Isis                     Godin van Spiritualiteit en Liefde
Hathor              Godin van Vreugde en Vrouwelijkheid
Persephone      Godin van de Mysteriën 
Athena              Godin van Wijsheid en Daadkracht
Mahadevi         Godin van Moederschap en het Leven
Kali                    Godin van Cycli en Wedergeboorte


 

Voor wie is dit consult geschikt?

1. Voor ieder mens die het gevoel heeft vast te zitten in dit leven op emotioneel en/of spiritueel niveau en graag informatie ontvangt over vooruit kunnen kijken en de toekomst tegemoet gaan.

3. 
Voor iedereen die de ondersteuning van de Godin wenst te ontvangen en Haar wijze woorden tot zich wil nemen. 

 

3. Voor iedereen met interesse in de spirituele wereld die op zoek is naar persoonlijk advies over wat bij jou persoon en jouw ziel past. Zie je door de spirituele bomen het bos niet meer? Dan is dit jouw consult. 

Heb je interesse in het werken met Godinnen en wil je meer over hen te weten komen? Kijk dan ook eens naar de maanvieringen die ik organiseer in Haarlem.

Felice:

"Dit consult is begonnen als de Isis Soul Channeling. Ik vind het zelf heerlijk om mijn angsten en dromen te bespreken met Isis, zodat zij mij goede handvatten kan geven over de kant die ik het beste uit kan gaan. Over mijn werk in deze praktijk bijvoorbeeld of mijn persoonlijke ontwikkeling.
 
Al snel kwam ik erachter dat Isis met elk mens wel een klik voelt, maar dat dit niet wederzijds hoeft te zijn. Er zijn ook andere krachtige en liefdevolle Godinnen die net een andere snaar aanraken, waardoor de boodschap beter aankomt dan wanneer enkel Isis spreekt.

Dat heeft tot de Goddess Soul Channeling geleid zoals zij nu is.

Omdat het gehele consult buiten mij om gaat onthoud ik weinig tot niets van hetgeen dat is gezegd. Daarom wordt dit consult altijd digitaal opgenomen en toegestuurd.
Ik kan je zeker aanraden om het nogmaals terug te beluisteren, want er zullen dan heel andere boodschappen opvallen. 
Dit is een consult waar je nog vaak aan terug zal denken."

bottom of page