Opleidingen
Deze ontdekkingstocht met de kaarten leidde mij uiteindelijk via hekserij en andere natuurreligies, langs Reiki en Shambhala-opleidingen, totdat ik uiteindelijk mijn draai vond bij Trance Healing, Channeling en Mediumschap.
Hier heb ik verschillende opleidingen voor gevolgd en examens afgelegd bij Marion Berndsen van Praktijk Maylight in Uden.


 

Specialisaties 
Het contact met Boven bleek er van nature in te zitten en ging mij zeer goed af. Mijn specialiteit zou je dan ook het contact met Boven kunnen noemen. Door mijn ego tijdelijk opzij te zeggen via meditatie en visualisatie is het voor mij mogelijk om mijn Spirituele Gidsen direct te channelen en via hen zeer treffende informatie met de aanwezigen van een sessie of avondbijeenkomst te delen.
Mijn Gidsen weten raad met aardse vraagstukken als liefde, werk en familie, als ook met meer bovennatuurlijke onderwerpen, wat hen heerlijk veelzijdig maakt en zeer waardevolle partners. En ze hebben nog humor ook!


Werkwijze
Bij al mijn sessies, workshops en opleidingen streef ik ernaar om de spirituele wereld op een nuchtere en laagdrempelige wijze neer te zetten. Ik ben van mening dat spiritualiteit niet 'zweverig' is, maar goed ingepast kan worden in ons dagelijks leven en gecombineerd mag worden met een dosis humor.

Wie ik ben

Ik ben Felice. Vanaf mijn 16e actief bezig met het brede thema spiritualiteit en de verschillende manieren om mijzelf te ontwikkelen op dit gebied. Toentertijd ben ik begonnen met de tarotkaarten,
die mijn moeder mij gaf onder het mom van “dit is denk ik wel iets voor jou”. Dat klopte, dankjewel mam!

Tijdens één of meerdere behandelingen geef ik inzicht in je persoonlijke groei en in de punten waarop je klem loopt (reading)
en breng ik balans via de handoplegging die ik geef (healing).
Mijn doel is altijd om oplossingsgericht te werk gaan en handvatten mee te geven waar jij verder mee kunt. 
Ik ben dan ook niet van de lange trajecten. Dat gezegd hebbende merk ik dat voormalige klanten er na een healings-traject vaak voor kiezen om eens per kwartaal/half jaar terug te komen voor een ‘energetische apk’, omdat dit hen zichtbaar goed doet.

Ananda Nieuwetijdswinkel
Ik heb sinds januari 2012 mijn spirituele praktijk en werk daarnaast anderhalve dag in de week bij Ananda Nieuwetijdswinkel: 
voor vele Haarlemmers een begrip. Voor Ananda verzorg ik de pr en alle activiteiten die binnen en buiten de winkelmuren plaatsvinden. Het is een fijne plek met lieve collega's en natuurlijk heel mooie producten!


Hobby's
Al met al is de spirituele wereld intussen een onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden en ik zou niet anders willen.
Maar gelukkig heb ik ook voldoende aardse hobby’s om met beide benen op de grond te blijven staan.

Zo lees ik veel non-fictie over geschiedenis, folklore en de Hermetiek (met literatuur en romans tussendoor voor de hoognodige afwisseling) en schrijf ik regelmatig artikelen over spiritualiteit, Goden en Godinnen en het modern Paganisme.
Al het lesmateriaal dat je bij Spirituele Praktijk Miraja ontvangt is door mijzelf geschreven en daar is vaak meerdere jaren aan research ingegaan.

Andere hobby’s zijn koken, zingen (ik zit in een koor en op zangles), ansichtkaarten versturen en ontvangen via Postcrossing, tekenen, DIY-projecten en journaling. Maar ik mag dan inmiddels 32 zijn, ik ben nog altijd dezelfde gekke heks met hetzelfde pakje Rider Waite-tarotkaarten. En daar ben ik trots op.

Warme groet,