Kennismakingsavond Edelstenen

Het werken met Edelstenen is een fijne methode om in contact te komen met Moeder Aarde en de kracht in jezelf. Voor bijna alles is er wel een steen: van zelfvertrouwen tot overvloed en van bescherming tot mediumschap.

Maar hoe kun je simpel en doeltreffend werken met edelstenen en hoe weet je welke steen goed bij jou past? Dit en meer leer je tijdens de kennismakingsavond Edelstenen bij House of Elder. 
houseofelder edelstenen.jpg

Deze avond staat in het teken van kennismaken met de wereld van edelstenen en kristallen. Waarom werken mensen ermee, hoe weten we waar ze voor staan en hoe kan jij ermee werken?

Altijd laat ik mij verassen over het effect van edelstenen op de mens. Zelfs de meest nuchtere man kan de winkel uitlopen, verliefd op een prachtige steen. Naast hun schoonheid is het ook hun kracht die ik steeds weer zie en zelf ook ervaar. Ze laten je gronden, brengen je in balans en laten je luisteren naar die innerlijke stilte. 

Tijdens deze avond richten wij ons met name op het intuïtieve deel van het werken met edelstenen en laat ik je zien dat je heus niet eerst tien boeken hoeft te lezen voordat je zelf aan de slag gaat met de energie van stenen en kristallen. 
Wij zullen het deze avond hebben over:

- Hoe kan ik intuïtief werken met edelstenen
- Hoe weet ik welke steen goed bij mij past 
- Hoe onthoud ik waar een steen voor staat
- Op welke manieren kun je met stenen werken
- Hoe reinig ik stenen en laad ik ze opDeze laagdrempelige en leerzame avond wordt in een intieme setting gegeven in House of Elder in het centrum van Haarlem.