Opleiding Moderne Hekserij

In het verleden heb ik een opleiding tot hekserij gegeven die een aantal jaar zeer succesvol heeft gedraaid. Omdat de vraag ernaar weer toeneemt, zal deze in een uitgebreidere versie terugkeren, met veel aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling en contact met de Oude Goden. 

Spiritualiteit zoals Toen,
Gemaakt voor Nu,
Zacht en Krachtig
Jouw eigen Pad gaan.

Wat brengt deze opleiding jouInhoud van de lessen


Met welke energie werkt deze opleiding
Het gaat hierbij om de energie vanWil jij ook:


Gratis afstemming
Heb je interesse in de opleiding, maar is er nog wat twijfel over dit pad? Stuur mij dan een email met je naam een een foto. Ik zal kijken  welke Goden ik bij jou waarneem en wat de toegevoegde waarde van deze opleiding zou zijn.

Ook kun je ervoor kiezen eerst een ander consult in mijn praktijk te ervaren, zodat je kennismaakt met mij en de energie waarmee in deze opleiding wordt gewerkt. 

db44e46e573b22ad246927c59b603295.jpg

Felice:

"Dit is een heerlijke opleiding om te mogen geven. 
De deelnemers werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en komen gaandeweg veel te weten over hun eigen verleden, vorige levens en de gaven die zij toen bezaten en nu weer in de wereld mogen zetten.

Daarom is het effect van deze bijeenkomsten voor iedereen uniek en wordt veel informatie voor de deelnemers op maat gemaakt. 

Uitgangspunt van de opleiding is het synchroon lopen met hart en ziel, gecombineerd met het waarnemen en meebewegen met de wisselende seizoenen. Maar bovenaf geeft deze opleiding een stem aan de Priesteres die zich in jou bevindt."