top of page

Miraja Ankh Energy Behandeling

Deze krachtige healing met de Egyptische tweebenige Ankh laat de Ziel meer op de voorgrond treden en geeft een sterke spirituele boost. Het sleutelwoord van deze healing is 'Manifestatie':
Het manifesteren van waarneembare veranderingen in persoonlijkheid en levenssituatie.

Deze behandeling was de eerste die ik in samenwerking met mijn spirituele Gidsen via channeling heb en waar ik en mijn klanten nog altijd veel plezier aan beleven. 

Wat doet de Miraja Ankh Energy Healing?

Deze healing richt zich op de energetische blauwdrukken van de mens.
Als gevolg hiervan voegen het fysieke lichaam en de geest van de mens zich wederom naar de originele plannen van die blauwdrukken en krijgen lichaam en geest daardoor de kans onnodige en overtollige ballast los te laten.

Eigenlijk worden alle onzuiverheden simpelweg weggegumd en overbodig karma verwijderd. 

Effecten van deze healing:
- Ongewenste patronen verminderen en weghalen
- Diepgeworteld Karma weghalen indien deze geen doel meer dienen 
- Overvloed laten stromen door de stilstand in het leven
- Fysieke en emotionele overbelasting van het lichaam doen verdwijnen
- Fysieke en emotionele pijnklachten neutraliseren
- Zielsenergie/Spirituele energie op de voorgrond laten treden


Blokkades verwijderen
Deze healing haalt niet enkel de stress weg die een cliënt ervaart, maar ook de onderliggende en soms onbekende oorzaken van de stress. Dit maakt het tot een zeer prettige healing als je niet weet waar de blokkades precies een oorsprong hebben of als jij je hier wel bewust van bent, maar nog geen grip op de oorzaak hebt.  

Emoties die worden aangeraakt en indien mogelijk opgelost:
- Angsten
- Kwaadheid
- Onrust
- Zelfvertrouwen (gebrek aan)


Ondersteuning fysiek lichaam

Een andere prettige bijkomstigheid van deze healing is dat de Ziel dichter bij het fysieke lichaam wordt gebracht: meer zielsenergie vindt de weg naar het lichaam van de cliënt, waardoor het lichaam veranderingen kan ondergaan om zich meer te kunnen vergelijken en één te voelen met haar Ziel.
Afvallen, een gezondere uitstraling en veranderingen in eetpatroon kunnen het gevolg zijn.
Ook zorgt de aanwezigheid van meer zielsenergie in het fysieke lichaam ervoor dat de chemische processen in het brein worden beïnvloedt, waardoor er na enkele behandelingen een blijvende rust in de geest ontstaat en een toenemend gevoel van gelukzaligheid.

Prettig is ook de eigenschap van deze healing om fysieke en emotionele pijn te verminderen en indien mogelijk zelfs geheel te neutraliseren, omdat het de onzuiverheden die de pijn veroorzaakt uit je systeem filtert. Wanneer hierbij karma hoort/loskomt, dan zal deze ook op gedegen manier worden verwerkt tijdens de behandeling.

Het energetisch lichaam en de Ziel
Deze healing werkt op alle verschillende energetische lichamen van de mens, omdat alle lichamen in jouw blauwdruk liggen besloten.
Je kunt de healing zien als een sterke impuls die ervoor zorgt dat je meer
op 1 lijn komt te staan met de zielsdoelen in jouw leven.
Tijdens de healing wordt er niet gechanneld over de zielsdoelen, maar wordt er heel praktisch gewerkt aan het integreren van deze energie met jouw huidige leven, zodat je daarna snel helderheid ervaart en meer doelgerichtheid in het leven. Wel kan het zijn dat er informatie tijdens de healing doorkomt over vorige levens of tips voor de toekomst.
Dit laatste is echter geen garantie en verschilt per behandeling/per klant.

 

Deze healing werkt minimaal 6-8 weken door en heeft effect op het hele Zelf.

Felice:

"Ik vind het heerlijk om een behandeling met de Ankh te mogen geven èn te ontvangen.
Het blijft mijn favoriete 'gereedschap' om te gebruiken tijdens mijn spirituele
 werk.

Wanneer ik een behandeling geef met de Ankh dan voel ik heel duidelijk waar de energie in het lichaam van de klant is.

De Ankh voelt dan als een verlengstuk van mijn eigen arm en ik kan heel precies volgen wat er tijdens de healing gebeurt. 
Klanten voelen dit zelf vaak ook, omdat het zo een krachtige energie bevat. 

Daarnaast gebruik ik de Ankh ook tijdens het mediteren (om in een dieper stuk emotie te raken). Meditaties worden dan eerder trancereizen, wat ik erg fijn vind. Ook is de Ankh een versterker van energie, zodat je de spirituele wereld beter waar kan nemen. Zij is zo veelzijdig te gebruiken bij je eigen spirituele ontwikkeling, dat ik een kort opleiding van 3 lessen heb ontwikkeld. Hiermee kunnen anderen ook healings geven met de Ankh."

bottom of page