top of page

Workshop Spirits of Nature

Het werken met natuurwezens is een zeer dankbare bezigheid.
Veel mensen worden zich steeds meer bewust van de aanwezigheid en kracht van natuurwezens (of 'nature spirits').

Bij natuurwezens denkt men al snel aan kabouters en elfjes met vlindervleugels, maar in realiteit ligt het wat anders. Deze wezens horen bij de elementen Lucht, Water, Aarde en Vuur en zijn krachtig en magisch, maar willen niet altijd met mensen communiceren. Sommige zijn voorzichtig, anderen heel uitbundig en behulpzaam:
het zijn soms net mensen in hun voorkeuren en meningen. 

Maar bovenal zijn de natuurwezens bronnen van wijsheid.
De Wijsheid van onze Aarde en het Universum. Wij als spirituele mensen kunnen veel van hen leren door te luisteren naar hun boodschap en mening over allerlei aardse en spirituele zaken. 

Wat brengt deze workshop jou
Deze dag staat in het teken van inzicht ontvangen. Inzicht, niet alleen in de wereld van de nature spirits, maar ook in hun wijsheid en hoe wij deze wijsheid in ons leven kunnen toepassen. Welke levenshouding hebben zij en wat kunnen wij als mensen hiervan opsteken.
Want wat mij al snel duidelijk werd in mijn werk met deze bijzondere energieën, is dat zij vaak een brede kijk op dingen hebben waarbij sommige wezens het ego al geheel hebben losgelaten. Daar kunnen wij zeker iets van leren. 

Daarnaast is hun kennis over Moeder Aarde ongeëvenaard en is de energie tijdens deze dagen heerlijk ondersteunend voor zowel de Aarde als ook voor ons eigen individuele levenspad. 

Inhoud van deze dag
Deze workshop is elke keer weer uniek, omdat de aanwezigheid van specifieke natuurwezens nooit gegarandeerd kan worden. Wie er aanwezig zal zijn hangt dus af van de deelnemers en van welke energie er op die dag nodig is.

In elk geval bevat de Workshop Nature Spirits:

- Boodschappen van Moeder Aarde en haar Nature Spirits, op de individuele deelnemers afgestemd.
- Informatie over de Elementen + Tot welk Element behoor jij? 

- Moeder Aarde healings om te geven en te ontvangen
- Channelingen met verschillende natuurwezens
- Kennismaking en ervaren van de energie van verschillende natuurwezens.


Wil jij ook:
- Groeien in het afstemmen op de spirituele wereld
- Meer weten over de natuurwezens die in Nederland leven
- Meditatie en visualisatie inzetten als poort naar spiritualiteit en ontspanning
- Leren kennen, waarderen en inzetten van jouw Hogere Zelf
- Een dag meemaken die op jouw unieke energie is afgestemd? 


Dan is deze workshop een fijne stap op het pad van jouw spirituele ontwikkeling. Ervaring hebben met natuurwezens is geen vereiste.
Het hebben een open houding en affiniteit met spiritualiteit wel. 

Wil je meer informatie over deze workshop of jezelf graag opgeven?

Neem dan contact op via de website van Miraja. 

Felice:

"Ik heb altijd een fascinatie voor natuurwezens gehad. Draken, elfen, gnomen, ik vond ze als klein meisje al mysterieus en geweldig interessant!
Toen ik mij realiseerde dat zij op energetisch niveau voelbaar zijn en er met hun energie gewerkt kant worden, was ik dan ook in de wolken!


En misschien komt het doordat ik een heks ben, of ze vinden mijn naïviteit ontwapenend.
Hoe dan ook: Ik kom vrij veel natuurwezens tegen met wie ik fijne gesprekken voer en die altijd wel een heerlijke boodschap hebben voor mij en de mensen met wie ik op dat moment samen ben.

De connectie die ik met een aantal van deze wezens in de loop der jaren heb opgebouwd, is dan ook te vergelijken met een vriendschap, die het doel heeft om van elkaar te leren en kennis uit te wisselen. 

Deze workshop is ontstaan vanuit een direct verzoek van de natuurwezens om mijn kennis over hen te delen met anderen.

Ik ben dan ook elke keer weer dankbaar wanneer zij aangeven dat deze workshop op de agenda mag staan (en dat staat hij niet heel vaak), want dat betekent dat er interessante wijsheid vanuit de natuur en haar spirits gegeven zal worden."

bottom of page