top of page

Workshop Dierencommunicator

Ik zal zelf rond de 20 jaar oud zijn geweest toen ik in aanraking kwam met het onderwerp Dierencommunicatie. En wat was ik was blij verrast toen ik merkte hoe snel dit talent is op te pikken!

Praktisch iedereen die oprechte interesse heeft in het begrijpen van dieren en het werken vanuit de intuïtie, zal gedurende deze dag merken dat het mogelijk is om gesprekken te voeren met een dier.

Hoe filosofisch deze gesprekken precies worden hangt af van het soort dier en haar individuele persoonlijkheid. Maar doe mee met deze bijzondere workshop en laat je verrassen door de resultaten.

Inhoud van deze workshop
Deze workshop lijkt kort te duren, met maar één dag om een nieuwe vaardigheid te leren, maar niets is minder waar. Bij mediumschap en dierencommunicatie (wat onderdeel is van mediumschap) draait het allemaal om het vinden van de juiste frequentie. Denk maar aan een radio: zodra de zender goed is afgesteld zijn de stemmen op de radio duidelijk hoorbaar. Hetzelfde geldt voor dierencommunicatie. En is het mogelijk de energiefrequentie voor dierencommunicatie in één dag juist af te stellen.

De nadruk deze dag ligt op het opbouwen van vertrouwen in jouw vermogen intuïtief te communiceren èn het vertrouwen van een dier te winnen tijdens een gesprek. 
Want in veel gevallen hebben de dieren die aan bod komen nog niet eerder kunnen spreken tot hun baasje. Daardoor kunnen zij of zeer enthousiast zijn, of juist wat afwachtend. In beide gevallen hebben zij een boodschap en is het aan ons om de juiste toon aan te slaan, zodat zij zich veilig voelen om te vertellen over hun leven, de pluspunten en de verbeterpunten.

In de praktijk merk ik dat je daardoor echt de problemen tussen dier en baasje kunt oplossen. Bijvoorbeeld door ongewenst gedrag van een dier verminderen of doen stoppen, somberheid bij dieren weg te nemen en inzichten door te geven over de mentale en fysieke gezondheid van een dier en wat zij/hij nodig heeft hierin.

Wilde dieren hebben vaak minder behoefte aan het communiceren met mensen, maar kunnen aan de hand van de juiste vragen en een juiste houding juist weer heel filosofisch en geheel in het 'hier-en-nu' overkomen.
Gesprekken met zowel wilde als huisdieren kunnen bijzonder veelzijdig zijn.


Werkwijze tijdens de dag
Wij gaan, zoals gewoonlijk bij de opleidingen van Miraja, aan de slag met een combinatie van theorie, praktijkoefeningen en uitwisseling tussen de deelnemers. 
Het theoriegedeelte is uitgebreid, zodat de techniek goed uiteen kan worden gezet. Daarnaast geef ik je graag houvast in hoe om te gaan met verdrietige, boze of eenzame dieren. Daarom is aandacht voor de theorie zeer van belang. 

Er vindt aan het begin van de middag een geleide visualisatie plaats die je helpt bij het vinden van de juiste frequentie voor het uitvoeren van deze consulten. Deze geleide visualisatie is voor de deelnemers daarna ook digitaal beschikbaar.  De gesprekken voeren wij aan de hand van foto's uit, omdat je dan een vast focuspunt hebt om je op te richten. Later heb je aan de naam en leeftijd van een dier al voldoende om een gesprek te starten.


Het lesmateriaal krijg je mee naar huis in een uitgebreid door mij geschreven syllabus. Daarnaast krijg je bij deze workshop ook een certificaat mee.

Onderwerpen die aan bod komen:
- Dierencommunicatie: verzenden en ontvangen van informatie
- Hoe versterk en verbeter ik de communicatie? 
- Communicatie met overleden dieren
- Communicatie met angstige en mishandelde dieren
- Communicatie met wilde dieren
- Ondersteuning van dieren via dierencommunicatie
- Gidsen voor dierencommunicatie


Voor wie is deze workshop geschikt?
Deze workshop is zeer geschikt voor iedereen die van dieren houdt, met dieren werkt of die de eigen dieren beter wil leren begrijpen.
Ook voor mensen met een eigen (spirituele) praktijk is de vaardigheid van dierencommunicator een mooie en veelgevraagde toevoeging op je aanbod. 

Felice:

"Het uitvoeren van gesprekken met een dier kan ook zeker een emotionele aangelegenheid zijn. Zeker als het om dieren met een moeilijk verleden gaat. Dan zijn wij eigenlijk de coach die het dier helpen door het te laten spreken.

Maar ook gesprekken met wilde dieren zijn prachtig en kunnen heel grappig zijn. 

Wat altijd weer bijzonder is om te zien gedurende deze workshop, is dat de dieren zo graag gehoord willen worden. 

Ik weet dan ook zeker dat deze opleiding bij de deelnemers het wederzijds begrip tussen mens en dier vergroot. En de relatie tussen baasje en dier echt verbeterd."

bottom of page