Opleiding Intuïtieve Healer

Sinds ik werkzaam ben in de praktijk ben ik al vele interessante energieën tegengekomen. Het blijft prachtig hoe het geven van energie een grote verandering kan bewerkstelligen in iemands leven. Het is dan ook altijd een feestje en een verassing om te zien wat er eigenlijk gebeurt tijdens een healing. 

Deze korte opleiding is ontstaan om de wijsheid die ik toepas in het healen van mensen en het verwijderen van negativiteit en blokkades door te kunnen geven aan anderen. 

Tijdens deze opleiding krijg je op een interactieve manier les over de verschillende technieken en energieën die je kunt toepassen tijdens een healing, zodat je in staat bent om zelf krachtige zuiveringen uit te voeren bij mensen, dieren en in huizen.


 

De volgende onderwerpen komen in elk geval aan bod: 

- Het verwijderen van negatieve entiteiten uit aura en energetisch lichaam
- Het verwijderen van negatieve energie uit huizen
- Het toepassen van gereedschappen en magische tools
- Het werken met zegels, vortexen en symbolen
- Het transporteren van energie tussen locaties


Het lesmateriaal wordt grotendeels gechanneld en afgestemd op de aanwezigen in de groep. Omdat elke healer eigen unieke kwaliteiten en gaven bezit, zal elke groep weer een andere insteek hebben, gericht op wat nodig is.

Op deze manier zullen de entiteiten, gidsen en technieken die nodig zijn zich aandienen en wordt de opleiding een heel praktische aanvulling op jouw kwaliteiten.Iets voor jou?
Wanneer je voelt dat dit iets is waar je graag meer over wil weten, stuur mij dan een mailtje met je foto. Ik zal mij invoelen op je energie en bericht je vervolgens of je de opleiding kunt volgen. Graag ook geboortedatum en vooropleidingen vermelden. Het is een pré als je een opleiding tot healer en/of medium hebt gevolgd bij Miraja of elders. 

Keer terug:
Vindt direct meer informatie over: