Opleiding Miraja Soul Energy Healer

Na een aantal jaar met veel plezier healings te hebben gegeven, ontstond er vanuit verschillende kanten de vraag om mijn technieken en vaardigheden via een opleiding aan te bieden. De spirituele wereld stond hier geheel achter en via vele channelingen met hen en de benodigde opleidingen is mijn eigen opleiding tot Miraja Soul Energy Healer ontstaan.

Deze opleiding geeft gehoor aan de roep van steeds meer mensen die op zoek zijn naar een vernieuwde vorm van zingeving. Die de roep van hun Ziel om spiritualiteit naar de voorgrond te brengen niet langer willen negeren. De opleiding tot Miraja Soul Energy Healer is één van de paden die je weer brengt bij je ware Zelf en je spirituele potentieel.

Wat brengt deze opleiding jou
Deze opleiding raakt de diepere lagen in ons aan en stelt ons in staat om wederom in contact te komen met de oude wijsheid van onze voorouders en de spirituele culturen van vroeger.

Verschillende Goden, Godinnen en Gidsen hebben mij bijgestaan bij het ontwikkelen van deze prachtige opleiding waarvan de informatie elke keer op de groep zal worden afgestemd. Bij de nieuwe energie past immers een nieuwe lesmethode, waarbij er wordt gekeken naar het individu en de Ziel die zich in elk van ons bevindt.

Natuurlijk geeft de Miraja Soul Energy Opleiding jou de mogelijkheid om de Miraja Soul Energy Healing te geven aan jezelf en anderen.
Maar dit is slechts één van de fijne bijkomstigheden. Doel van deze opleiding is ondersteuning geven in het vinden van jouw persoonlijke Pad der Ascensie, jouw Verlichtingsweg. Door dit pad te bewandelen worden lichaam en geest vervuld van een spirituele energie en herwonnen oude wijsheid. Zo brengt de Miraja Soul Energy jou dichter bij de harmonie van jouw Ziel.

Tijdens de lesdagen komen er helende trillingsfrequenties door en energieën los die blokkades doorbreken. Ook de inwijdingen die deel uitmaken van de lessen zorgen ervoor dat het mogelijk wordt om je eigen waarheid steeds meer te gaan uitdragen. Zo wordt spiritualiteit binnen handbereik gebracht, afgestemd op de energie van jouw Ziel en persoonlijke behoeften.

Inhoud van de lessen
Deze basisopleiding bevat in totaal 10 lessen. Het lesmateriaal wordt geheel gechanneld, waardoor de thema's die aan bod komen altijd aansluiten op de gebeurtenissen en personen in de groep.

Maar de basisinformatie over het geven van de Miraja Soul Energy Healing en het werken met de spirituele wereld wordt in een uitgebreide syllabus meegegeven. 

Deze healing raakt altijd meerdere niveau’s en kan daarom blokkades van verschillende aard wegnemen:

- Fysiek
- Emotioneel
- Spiritueel 
- Trancedent


Met welke energie werkt deze opleiding
De Miraja Soul Energy is een genezende en inzichtgevende energie die jouw persoonlijke verlichtingsproces doet versnellen. Er wordt nauw samengewerkt met de kracht van de Spirituele Wereld, maar ook het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam, door ons te richten op celstructuren en het DNA van de mens.
Door oude herinneringen uit het DNA te halen en te werken met de originele blauwdrukken van onze Ziel, kunnen wij onze eigen levenskracht in nieuwe banen leiden en onze eigen unieke weg bewandelen.
Het resultaat is dat stilstand wordt tenietgedaan en spiritualiteit dichterbij komt, via het geven van de Miraja Soul Energy Healing. 
Met deze opleiding kun je ieder mens en dier een healing geven en zelfs Moeder Aarde van een krachtige ondersteuning voorzien.

Door te werken met de Lichtwezens van de Miraja Soul Energy, onder andere de Godin Isis uit Egypte en energie uit het oude Atlantis, is het mijn intentie om met de Miraja Soul Energy Opleiding een diepe snaar van herkenning te raken in de cursisten en je zo wederom in contact te brengen met de wijsheid die in je verborgen zit.

Dit doen we met behulp van 6 verschillende energiebronnen, waarvan er Goden en Gidsen nauw met ons samen zullen werken.
De 6 energieën samen zorgen voor een krachtige combinatie van healing die in elk persoon een unieke samenstelling krijgt, afgestemd op ieders Ziel. Hierdoor heeft elk individu weer andere specialisaties die gedurende de lessen tot uiting zullen komen.

Het gaat hierbij om de energie van
1 - De Galactische Oorsprong (Andromeda)
2 - De Harmonie met Moeder Aarde
3 - De Goden van Atlantis
4 - De Gouden Tijd van het Oude Egypte
5 - De Priesteressen van Avalon
6 - De Zielsenergie


De lessen vinden eens per maand plaats en de opleiding heeft in totaal 10 lessen. Wanneer je de smaak te pakken hebt is het mogelijk om hierna een verdiepingsjaar te volgen, de Miraja Soul Energy Healer II.

Wil jij ook:
- Groeien in het afstemmen op de spirituele wereld
- Meer weten over de gidsen die jou in dit leven ondersteunen
- Meditatie en visualisatie inzetten als poort naar spiritualiteit en ontspanning
- Leren kennen, waarderen en inzetten van jouw Hogere Zelf
- Het integreren van (de energie van) je Ziel met je aardse manifestatie
- Werken met technieken uit verschillende spirituele culturen
- Niet vastzitten aan vaste lessen, maar informatie krijgen die specifiek op jou en je mede-cursisten is afgestemd?


Dan is deze opleiding een mooie stap in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Het hebben doorlopen van een soortgelijke opleiding op gebied van healing en/of mediumschap is geen verplichting.
Van belang is jouw verlangen om aan de connectie te gaan met deze transformatieve energie.  

Gratis afstemming
Heb je interesse in de opleiding, maar is er nog wat twijfel over dit pad? Stuur mij dan een email met je naam een een foto. Ik zal in overleg treden met de Lichtwezens van de Miraja Soul Energy en je zeggen wat deze opleiding voor jou kan betekenen.

Ook kun je ervoor kiezen eerst een healing in mijn praktijk te ondergaan, zodat je kennismaakt met de energie waarmee in deze opleiding wordt gewerkt. 

Felice:

"Dit is op het moment van schrijven mijn favoriete opleiding om te geven.
Niet alleen omdat ik de energie zo fijn vind om mee te werken, maar ook omdat de groepen zo wondermooi op elkaar zijn afgestemd. De Gidsen zorgen er echt voor dat alle aanwezigen in de juiste groep terecht komen en dit zorgt voor een sterke band tussen de deelnemers.

Elke keer wanneer ik denk 'er kan geen leukere groep komen als deze' dan begint er een nieuwe jaargroep vol diepgang, bezinning en vrolijkheid.

Gaandeweg komen wij er ook achter welke link uit vorige levens ons in het Nu met elkaar in verbinding brengt. Meer dan eens ontstaan er prachtige vriendschappen tussen gelijkgestemden vanuit deze opleiding."