Opleiding Shambhala Healer

Shambhala is een fijne en laagdrempelige healingsmethode waarvan de energie zich naadloos laat ontwikkelen in een unieke kracht, perfect afgestemd op wie jij bent. Niemand is hetzelfde, daarom is het de veelzijdigheid van deze healingsvorm die er keer op keer voor zorgt dat mensen verstelt staan van de resultaten. 

Wil jij in staat zijn om krachtige, mooie en ondersteunde healings te geven? Wil jij mensen door blokkades heen begeleiden en hen de regie over hun leven terug geven? Ben jij er klaar voor om op een prachtige manier met je spirituele gidsen samen te werken? 
Dan is de opleiding tot Shambhala Healer iets voor jou. 

Tijdens deze opleiding krijg je op een interactieve manier les over de Shambhala healingsmethode. Al na de eerste lesdag kun je aan de slag met het geven van de healing. Ook gaan we diep in op de verschillende symbolen en rituelen die er beschikbaar zijn om de energie van Shambhala helemaal van jezelf te maken. 

Het mooiste aan Shambhala is niet alleen dat de healingen krachtig zijn, maar ook dat de energie zich aanpast en verder ontwikkelt aan de hand van jouw eigen energie. Er wordt tijdens de opleiding dus ook gekeken naar wat de energie met jou doet en op welke manieren jij deze healing een unieke en eigen draai kan geven. 


 


De volgende onderwerpen worden tijdens de opleiding besproken: 

- De herkomst van Shambhala Multidimensional Healing
- De energie van Shambala in al haar facetten
- De Lichtwezens van Shambhala: De Engelen en Opgestegen Meesters
- Werken met symbolen in Shamhala
- Het geven van de healing 
- Het behandelen van dieren
- Contact met de spirituele gidsen
- Intuïtie en Shambhala: Luisteren naar het Zelf
- Inwijding tot Shambhala Master Healer (4 inwijdingen in totaal)

Tijdens de laatste les zullen we het ook hebben hoe je zelf de inwijdingen kunt geven, om zo het Licht van Shambhala weer door te mogen geven. 
Natuurlijk is er in elke les een belangrijk theoriegedeelte, maar ik ben van mening dat door zelf direct al aan de slag te gaan met de healing en de verschillende methoden die beschikbaar zijn, er snel een goede link met de energie ontstaat. We zijn dus zeker ook grotendeels praktisch bezig met het oefenen, uitwisselen en ervaren van de energie. 


Na deze opleiding beschik je over alle informatie om een volledige behandeling te geven en in te wijden en heb je een prachtige stap op het pad van je eigen spirituele ontwikkeling gemaakt. 

Natuurlijk krijg je alle informatie die ter sprake komt op papier mee naar huis in de vorm van een uitgebreid handboek/ syllabus.

Keer terug:
Vindt direct meer informatie over: