top of page

Reading

Met behulp van mijn mediamieke gaven lees ik de tarotkaarten en channel ik informatie van mijn geliefde Gidsen voor jou. Zo is elk consult op maat gemaakt om jou van de meeste informatie te voorzien.

De boodschappen die tijdens een reading naar voren komen zijn altijd een momentopname. Jij (en alleen jij) beslist of je de boodschap wilt aanpakken of juist niet. Noteer vooraf altijd je vragen: Wanneer je de vragen meeneemt kun je er zeker van zijn dat we niets over het hoofd zien tijdens het consult. 

Wanneer een reading doen
Een reading kan inzicht geven in veel onderwerpen, bijvoorbeeld: 
- Wanneer je dreigt/
bent vastgelopen in jezelf, je werk of relatie en op zoek bent naar concrete oplossingen en inzicht in deze situaties
- Wanneer je met vraagstukken zit betreft jouw ziel, levenspad of persoonlijke groei
- Wanneer je vragen hebt over de spirituele wereld en jouw rol daarin
- Ook is het mogelijk om vragen te stellen over je kinderen, familie en huisdieren (met toestemming van de individuen indien van toepassing)
- Wanneer je graag zakelijk advies voor jouw bedrijf wenst te ontvangen

Wat is een reading precies?
Een reading bij Miraja is een gesprek tussen drie individuen: jou, de spirituele wereld en mijzelf. Om dit gesprek soepel te laten verlopen (en jou zoveel mogelijk van dienst te zijn) kun je: 
 
1. Specifieke vragen stellen
2. Een onderwerp aangeven
3. Vragen om een boodschap over wat nu van belang is


Met behulp van mijn tarotkaarten kijk ik naar jouw vragen. In de meeste gevallen vertellen mijn Gidsen veel meer dan enkel in de kaarten staat. Hierdoor krijg je veel praktische informatie waar je mee uit de voeten kan. 

Ik kan ook via channeling informatie ontvangen tijdens een consult. Ik channel met mijn/jouw spirituele gidsen, met engelen, overledenen, Opgestegen Meesters, Goden en Godinnen.

Natuurlijk mag je altijd vragen naar boodschap van een bepaalde gids of dierbare overledene, graag zelfs. Maar of iedereen die jij wilt spreken tijdens het consult ook naar voren komt kan ik niet garanderen. Ik roep namelijk nooit iemand op tijdens een reading, ik kan hen enkel vriendelijk verzoeken langs te komen om hun boodschap te delen. De spirituele wereld beslist uiteindelijk wie komt.

Wil je enkel een channeling ontvangen van een Gids, kijk dan ook eens naar het Goddess Soul Channeling consult dat ik aanbied.


Je kan op 3 manieren een reading van mij ontvangen:

1. Live-consult. Natuurlijk ben je van harte welkom in mijn praktijk in Haarlem. Neem contact op om een datum te bespreken en breng indien van toepassing foto’s mee (dit is geen vereiste). Ik stuur na het consult een digitale kopie (.mp3) van het gesprek per mail.
Een live-consult in de praktijk is altijd mogelijk, ongeacht welke vragen u heeft.

2. E-mailconsult.
Wanneer je maar één of enkele vragen hebt (of je woont uit de buurt) dan kun je de vragen ook per mail aan mij voorleggen.
Er wordt dan een vast bedrag per vraag berekend. Stuur mij de vragen toe per mail (en eventuele foto's),  dan kijk ik of ik deze via de mail kan beantwoorden. Als ik de vragen aanneem dan prikken wij een datum voor het consult.
Vooraf aan deze datum wordt de uitwisseling aan mij overgemaakt.
Op de afgesproken datum en tijd stuur ik jou dan het consult toe via de mail. Dit kan in de vorm van een PDF zijn of een geluidsopname, afhankelijk van de vragen en moment van het consult.


3. Videochat-consult. Voor klanten die liever mijn stem horen en via deze weg advies en antwoorden willen ontvangen, ben ik ook voor een consult via videochat te boeken. Skype (of Zoom) is ook aan te raden voor klanten in het buitenland.

Engelse consulten zijn ook beschikbaar/ English tarot consultations are also available.

 

LET OP!

Een reading is geen vervanging voor medisch/juridisch advies. Wanneer je langdurige lichamelijke klachten hebt, raadpleeg dan een arts. Bij juridische zaken verwijs ik je door naar een jurist of advocaat. 

Felice:

"Ik geef graag readings. Met of zonder mijn geliefde tarotkaarten, daar heb ik geen voorkeur in: beide varianten hebben iets speciaals. 

Vaak wordt er tijdens een consult ontzettend veel verteld door mij/de spirituele wereld, waardoor het opnemen van het consult een echte aanrader is. 
Wanneer je de opname terug luistert zal jou heel andere informatie opvallen dan tijdens het consult zelf. Dat is hoe de Gidsen werken. 

Nog een reden van de opname is dat ik naderhand geen samenvatting kan geven of sleutelwoorden kan opnoemen van hetgeen dat is gezegd. Kenmerkend bij channelingen is namelijk het vergeten van de informatie die doorkomt. Ik ben op dat moment enkel een doorgeefluik en vergeet spontaan waarover is gesproken. 

Dat is voor mij prettig, want het zorgt ervoor dat ik de zwaardere gesprekken en onderwerpen goed kan loslaten aan het einde van de dag. Maar het betekent ook dat ik geen hulp kan geven als mensen meeschrijven en een samenvatting willen. Oeps! 
De digitale opname lost dit probleem op :) "

bottom of page