Recensies voor Spirituele Praktijk                                                 Miraja 

Wim-Jaap
"Had a great experience during my Reiki courses! Perfect coaching and good service. She is always willing to help you when you have questions etc. Wouldn't have missed it for the world!"Elly
“Via een workshop dierencommunicatie, zeer aan te raden overigens, kwam ik bij Felice terecht. Wat mij na verdere informatie heel erg aantrok is dat ze spiritualiteit heel breed ziet en absoluut niet vanuit een hokje (of hokjes) praat. Een ieder kan zich op zijn/haar manier spiritueel ontwikkelen met de warme en wijze begeleiding van Felice.”Nancy
“Dankzij Felice haar eerlijkheid en energie leerde ik zodanig met de Kristallen Schedels om te gaan dat ze een deel van mijzelf werden. Ik kan nu ook anderen helpen met de schedels en ik kan nog steeds ten alle tijden op haar schat aan kennis en liefdevolle energie rekenen.
Ik heb mijn eigen ervaringen en kracht, maar dankzij haar steun en begeleiding sta ik waar ik anders nooit was geraakt." 

Emma
“Ik doe al langere tijd mee met de Maanvieringen van Felice die altijd weer heel bijzonder zijn. Ook heb ik enige healing cursussen mogen doen bij Felice, met veel verwondering en plezier. 
Bijzonder vind ik hoe je ieder op zijn eigen manier weet te begeleiden.
Via deze weg zie ik ook de kans je daar voor te danken. Dank je wel Felice!” 

Ria
"Open, eerlijk, liefdevol, betrokken en wijs zijn woorden waarmee ik Felice kan omschrijven. De energetische behandelingen die ik van haar ontvang brengen mij steeds meer bij de kern in mijzelf. Bij haar heb ik de cursussen Shambhala 1 en 2 gedaan en hoop binnenkort de 3e graad bij haar te kunnen doen, net als de cursus Intuïtieve Ontwikkeling en Mediumschap. Haar maanvieringen zijn eveneens een feestje om naar toe te gaan en een echte aanrader!"Leontine
"
Mooie, fijne, lieve, vrolijke begeleiding van Felice. Geeft opties voor volgende stappen in je leven. Dank!"Hans

“Felice de Baare geeft op volstrekt authethieke wijze advies vanuit het medium waaruit zij booschappen ontvangt. Zij doet dit zorgvuldig, respectvol en op intelligente wijze. Zij communiceert helder en is volkomen transparant over de wijze waarop haar advies tot stand komt.”Digna:
“Felice heb ik leren kennen als een integer, betrouwbaar en vrolijk persoon die haar klanten/cursisten wil helpen om het beste uit zichzelf te halen.
Ik merk dat zij veel kennis in huis heeft over spiritualiteit en kan hier met veel enthousiasme over vertellen. Haar Shambala behandelingen hebben grote impact op mij gehad in positieve zin, wat ik bij andere spirituele behandelaars nooit heb gehad. Ik ben dan ook blij dat ik bij Felice terecht ben gekomen en mijn leven een sprong heeft gemaakt in de goede richting."Mariel:
"Felice heeft mij enorm fijn begeleid in het terug vinden van een deel van mij wat ik al heel lang kwijt was, mijn vrouwelijke Kracht. Tijdens een healing kwam de Godin Sekhmet ten tonele. Felice heeft Haar leeuwinnenkracht mogen verwoorden en aan mij laten voelen. Dat was intens en heftig, maar heeft vele deuren voor mij geopend.
Daarna zijn er mooie ont-wikkelingen geweest die tot op de dag van vandaag doorgaan. Dank je wel Felice voor wie je Bent en wat je voor mij hebt gedaan."