Featured Posts

Samenwerking met Ananda Nieuwetijdswinkel

Zoals sommigen van mijn lezers zullen weten, werk ik sinds december bij Ananda Nieuwetijdswinkel, waar ik de activiteiten, lezingen en workshops verzorg. Het vormt een heerlijke aanvulling op het draaien van mijn eigen praktijk, plus er zijn lieve collega's en natuurlijk: uitdagend werk! En natuurlijk bezit ikzelf ook waardevolle kennis die ik graag overbreng via Ananda Nieuwetijdswinkel. Daarom zijn wij tot een serie workshops gekomen waarbij er informatie wordt gegeven over de producten die Ananda verkoopt. Kenmerkend voor deze workshops is de individuele aandacht en de oefeningen die plaatsvinden, zodat je direct een idee krijgt van het werken met de spirituele onderwerpen die aan bod komen. Vaak krijg je er ook een mooi handboek bij, zodat je thuis verder kunt gaat met de kennis die gegeven is in de workshop.

De kwaliteit van Miraja, gecombineerd met de prachtige locatie van Ananda Nieuwetijdswinkel. Wat wil ik nog meer?

De volgende workshops staan op dit moment ingepland: Woensdag 12 april: Workshop Werken met Edelstenen Woensdag 1o mei: Workshop Enegertische Huiszuivering Woensdag 14 juni: Workshop Tarot en Orakelkaarten Woensdag 13 september: Volle Maanviering/Meditatieavond Elke workshop duurt van 19.30 - 21.30 (deur open vanaf 19.00). Deelname kost €15 per workshop en kaarten zijn aan de kassa van Ananda verkrijgbaar, of via de webwinkel. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, omdat ik individuele aandacht en ondersteuning wil kunnen geven aan elke deelnemer. Dus reageer snel als je mee wil doen aan één of meerdere van deze workshops. Meer informatie over de inhoud van de workshops is hier te vinden.

Wanneer je vragen hebt, dan kun je mij ook mailen op felice@miraja.nl of bel naar 0646356221 (spreek svp een voicemail in al ik niet opneem).

Met warme groet, Felice


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square