Featured Posts

Miraja doet mee met de Geluksroute 2018!

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 vindt de jaarlijke Geluksroute Haarlem plaats. De Geluksroute gaat uit van de kracht van het delen met elkaar. Dit brengt ons (weer) in contact met wat we in overvloed hebben: Onze talenten, enthousiasme, de bereidheid om aandacht voor elkaar te hebben, onze potentie om geluk te ervaren en dit te delen. Deze zaken zijn altijd in overvloed aanwezig, maar je hier bewust van zijn is de uitdaging. De Geluksroute ziet zichzelf als de uitnodiging om stil te staan bij het kleine en grote geluk dat wij allemaal ontvangen. Daar wil ik natuurlijk ook iets aan bijdragen :) Dus op zondag 4 februari (14.00 – 16.00) ben ik bij Ananda Nieuwetijdswinkel aanwezig voor het geven van gratis 1-kaart tarotleggingen. Ik kan aan de hand van een vraag of onderwerp voor je kijken, maar het is ook mogelijk om voor mij om in te tune op de boodschap die de Spirituele Gidsen met jou willen deze op deze geluksdag. En je zal merken dat er met één enkele kaart al een fijne boodschap gegeven kan worden. Heb je altijd al willen weten wat de tarotkaarten doen, maar was er nog een financiële drempel? Kom dan echt naar Ananda Nieuwetijdswinkel (Gierstraat 8 in Haarlem) en ik introduceer je met plezier aan mijn favoriete pak tarotkaarten. Ben je een vaste klant van mij? Ook dan wil ik je zien, gezellig juist! Iedereen is van harte welkom. Warme groet,

Felice

#geluksroute #haarlem #tarot #helderzienheid #Ananda #Orakelkaarten

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square