Featured Posts

Tarotlegging weekvoorspelling voor 19-25 maart 2018

Ik ben vandaag zowaar vrij! Dat gebeurt mij niet vaak op een maandag, dus ik ben heerlijk mijn administratie aan het bijwerken en de Miraja-website aan het updaten. Maar op mijn werkplek liggen ook verschillende van mijn sets tarotkaarten... Ik zie ze de hele tijd al naar mij lonken…

Dus ik heb mij voorgenomen om een boodschap te channelen met 'The Fountain Tarot', voor alle lezers van deze weekvoorspelling. En dit is het resultaat! Veel leesplezier <3

-----

Maandag en dinsdag: Justice (Gerechtigheid)

Aan het begin van de week pakken we het werk weer goed op en kunnen grote stappen zetten in het ontwikkelen van projectplannen en planningen. De officiëlere/zakelijke kanten van het werk komen naar voren en dit kan zorgen voor afleiding; zorg dat je niet verzandt in bureaucratische lettertjes, maar richt jezelf op de grotere lijnen van jouw werk. Wanneer je op maandag en dinsdag vlamt, dan heb je de rest van de week meer tijd om de mooiere kanten van het leven te onderzoeken.

Wat mij in het bijzonder opvalt aan deze kaart, zijn de ogen van Vrouwe Gerechtigheid in het midden van de kaart. Ze lijkt door de mist heen te zien en ziet direct ook door onszelf heen, voorbij de poespas. Dit gaat over de waarheid die aan het licht komt. En de neiging die anderen soms hebben om hun problemen bij ons neer te willen leggen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het levensgeluk van de ander (of het juist uitgevoerde werk van een ander) en deze waarheid komt aan het begin van de week erg naar de oppervlakte.

Blijf dicht bij jezelf, neem de verantwoordelijkheid voor de wat lastigere taken die je wellicht vooruit probeerde te schuiven en je zal zien dat het achteraf niet heel lastig bleek te zijn.

Tarotkaarten 19-25 maart 2018

Woensdag en donderdag: The World (De Wereld)

Dat energie van de één op de andere dag zo kan veranderen, blijft mij positief verrassen. En dat is ook hier het geval. Want op woensdag en donderdag schieten wij van het carrière-niveau door naar het levenslust-niveau. Niet zozeer het spirituele komt aan bod, maar ons innerlijke vuurtje wordt ontstoken in de wens om aan het aardse leven deel te nemen. Te genieten. Buiten te zijn. Opvallend is dan weer dat het woensdag 21 maart is: het astrologische begin van de lente. Misschien dat ons gevoel daar toch mee verbonden is deze dag, want ik zie zowel woensdag als donderdag een open houding naar buiten toe: mensen bezie je vanuit een positief licht en alle gebeurtenissen neem je voor lief, ongeacht of het positief of negatief uitpakt. De heftigheid van de wereld heeft weinig vat op ons, wat zorgt voor een heerlijk onbezorgde houding. En deze houding brengt ook vrijheid met zich mee en inspiratie:

Brainstorm deze dagen over jouw dromen van de toekomst. Maak een moodboard, collage of breng jouw creativiteit via een andere weg in deze wereld. Dit is het moment om in te tunen op de energie van de lente en om nieuwe persoonlijke stappen te zetten in jouw pad van ontwikkeling. Alles kan en niets moet, dat is de energie van De Wereld. Grappig genoeg krijg ik hier ook een reis-vibe bij doorkrijg. Misschien is dit een goed moment om na te denken over je vakantieplannen, of om te bepalen waar je dit jaar absoluut heen wilt gaan. Gebruik vervolgens de energie van de lente-equinox om deze wensen van wat extra manifestatie-pit te voorzien <3

Vrijdag, zaterdag en zondag: Page of Coins (Schildknaap/Page van Munten)

Richting het einde van de week wordt de energie weer praktischer en in het weekend worden wij wederom van een aardse insteek voorzien. Die zorgt ervoor dat we praktische klussen snel uit de weg willen ruimen, zodat er daarna meer tijd vrijkomt voor ontspanning. Dit kan zicht uiten in schoonmaak- of opruimaanvallen, die ik zelf altijd probeer uit te buiten als ze langskomen. Deze schildknaap is ook niet vies van hard werken of je handen vuil maken, als dit betekent dat je meer begrip krijgt in het ‘waarom’ van wat je doet. Wanneer je er meer ruimte door in je hoofd krijgt bijvoorbeeld. Of wanneer je spullen op kan ruimen/weg kan gooien en zo het overzicht weer terugkrijgt. Mocht je in een schoonmaakmanie terecht komen: maak er gebruik van!

De energie is heerlijk gebalanceerd tussen actief en passief dit weekend. Tussen veel werk verschuiven, maar daar ook direct resultaat van ervaren en diep kunnen ontspannen. Herhaal anders je tactiek van het begin van deze week: Doe alle klussen aan het begin van het weekend, zodat je daarna extra lang de ruimte hebt om te doen wat je wil: uitrusten, tv kijken, die vakantie maar gelijk boeken.

De laatste tip die ik mee kan geven is dat met name de zaterdag en de zondag nog steeds gevoed worden vanuit de start van de lente. Nieuwe plannen en ideeën die je hebt kun je goed direct starten en uitvoeren. Ga lekker aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en laat je inspiratie hierdoor aangewakkerd worden. Alles wat je nu start wordt nog meegenomen in de cyclus van groei van deze zomer. De kaarten wijzen erop dat alles heel mooi synchroon loopt, dus haak in op deze energie!

-----

Wil je weten wat de komende weken voor jou in de kaarten staat geschreven? Waar je op mag letten, of welke kansen je niet aan je voorbij mag laten gaan?

Laat dan een email-legging door mij uitvoeren, specifiek afgestemd op jouw energie voor de komende vier weken, voor slechts €35. Zo ontvang je extra handvaten waarmee je praktisch uit de voeten kunt en die je vertellen over jouw persoonlijke, spirituele en aardse ontwikkeling.

Mail mij als je meer hierover wilt weten: felice@miraja.nl

Liefs,

Felice

P.S. de fijne pentekening met de wolf en het hert is gemaakt door Charlotte van Atelier Solawende.

#tarot #TheFountainTarot #Weekvoorspelling #Ostara #lenteequinox

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square