Featured Posts

Miraja Blog 'Een Nieuw Begin'

Onrust De afgelopen tijd is het wat onrustig geweest hier. En met ‘hier’ bedoel ik: in mijn huis, in mijn praktijk en in mijzelf. Met Miraja gaat alles goed en dat loopt als een tierelier. Daarom begreep ik ook niet zo goed waar de onrust vandaan kwam. Maar hij was er weldegelijk en begon mij steeds meer in de weg te zitten. Je kunt je voorstellen dat het voor een medium niet handig is om te zeggen: dat het minder goed met je gaat. Of dat er iets is dat je onrustig maakt. Mensen denken dan al snel dat je niet langer je werk goed kunt doen. Gelukkig is niets minder waar. Ik heb namelijk nog nooit zulke fijne en rake consulten gegeven als in 2018 (geloof je me niet, kom vooral langs 😉). En de meest heerlijke gesprekken met mijn spirituele Gidsen heb ik bijna dagelijks. En gelijktijdig voel ik ook dat een deel van het gekke gevoel juist met de drukte bij Miraja te maken heeft. Het is ook nogal wat als je erover nadenkt. In je uppie een praktijk draaiend houden, met de hypotheek die je boven het hoofd hangt, zonder partner als vangnet. Soms sta ik er even bij stil en dan slaat de angst mij om het hart. En dan adem ik diep in en uit en dan gaan we weer verder. Want het gaat goed. Het gaat al 6 jaar goed, waarvan 3 jaar praktisch fulltime. Afgelopen dinsdag was ik aan het lunchen met een lieve vriendin die zich hardop afvroeg of ik het mij wel realiseerde dat ik het toch maar allemaal doe. Voor elkaar krijg. Succesvol die spirituele praktijk draai, met plezier en overgave. En dat liet mij beseffen dat ik de laatste tijd wel erg verzonken ben geweest in het gevoel van doorgaan doorgaan doorgaan. Zonder pauze. Zonder vakantie. Want tjah, die hypotheek heh.

Een nieuwe draai Dat was de ommekeer en de realisatie kwam tot mij dat het tijd is voor wat nieuws. Een nieuwe toevoeging aan Miraja. Het is een stap die eraan zat te komen hoor, want ik merkte al sinds afgelopen winter dat het aan mij begon te knagen, die onrust. Daarom ben ik in de tussentijd begonnen met het redigeren van mijn eerste boek (!), waarvan ik hoop dat hij deze zomer van de drukpers rolt. En ik ben begonnen met het digitaal opnemen van geleide visualisaties om daarmee een cd uit te kunnen brengen. Ik zocht (deels onbewust) dus al naar manieren om die verandering op gang te brengen. Maar nu merk ik dat ik dit niet alleen wil doen. Alleen is ook maar alleen. En er zijn zoveel lieve mensen in Haarlem en omgeving die allemaal iets moois hebben te bieden. Vanuit hun innerlijk weten, of vanuit een wens om iets te creëren en tot stand te brengen. En ik merk dat een samenwerking aangaan hierin heel waardevol kan zijn. Waardevol zal zijn. Op spectaculaire wijze ben ik iemand tegen het lijf gelopen met hetzelfde idee en de wens om in Haarlem een rustpunt te worden waarin spiritualiteit en zelfontplooiing centraal staan. Bewustwording met een sjamanistisch randje. En hoewel wij elkaar al langer kennen en wij onze plannen zelfs al vaker naar elkaar hebben geopperd, viel deze week pas ineens alles op zijn plek. Het is nog pril en nieuw, maar een samenwerking is in aantocht. Met ruimte voor anderen om zich aan te sluiten en samen sterker te staan. Middenin het centrum van Haarlem. Ik zal iedereen op de hoogte houden. Miraja komt tot bloei <3 Liefs, Felice


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square