Featured Posts

Edelstenen: Een persoonlijk inzicht over Rookkwarts

In mijn recente uitbreidingsplannen (die onbewust natuurlijk niet zo recent zijn, maar goed) komen ook edelstenen uitgebreid aan bod.

Klanten vragen mij regelmatig tijdens een healing of reading welke steen goed aansluit op de onderwerpen van hun sessie. Welke steen laat je in je kracht staan? Welke geeft rust? Is er een steen die energie op afstand houdt?

Natuurlijk adviseer ik hier graag in en met plezier, maar hoe leuk zou het niet zijn als ik deze stenen vervolgens ook zelf kan meegeven aan een klant? Als ik ze 'op de plank' heb liggen?

Dus ik ben aan het rondkijken, invoelen en de meest leuke stenen komen naar voren.

En daarmee is één van mijn oude stenenliefdes weer aangewakkerd: Mijn liefde voor rookkwarts.

Want oohh die rookkwarts...

Je kan er werkelijk alle kanten mee op: Hij grond je met Moeder Aarde onder je voeten, maar laat je communicatiekanaal met Boven ook helderder worden. Het is een steen van balans die ondersteuning biedt bij transformatie en die jouw persoonlijke grenzen duidelijk maakt.

Rookkwarts laat ook carrièremogelijkheden helder worden en laat je kansen zien die je eigenlijk niet mag laten schieten. Hij activeert en laat stilstand verdwijnen. Wanneer je een rookkwarts bij je werkplek hebt staan, dan helpt deze je te concentreren èn om op tijd pauzes in te lassen. Hoe fijn is dat!

Je begrijpt dat ik mijzelf op het moment wel zou willen omringen met rookkwartsen, want het is een steen die erg past bij de energie van nieuwe dingen aanwakkeren waar ik nu mee te maken heb.

Hoe grappig is het niet dat je jarenlang fan van een steen kan zijn, vervolgens overstapt op 'smeuïger' stenen zoals malachiet en carneool, om dan ineens weer in de ban te raken van die oude vertrouwde rookkwarts.

Ik ga er heerlijk mee aan de slag en ga op zoek naar prachtige exemplaren voor mijzelf en wellicht voor in de toekomstige winkel <3

Want die winkel gaat er komen hoor! Met een praktijkruimte en alles erop en eraan. We zijn achter de schermen druk bezig. Alles heeft uitgebreid de tijd en aandacht nodig, dus daar zitten we nu, maar niets inspireert zodanig als je verdiepen in fijn stenen waarmee je mensen kan gaan helpen in de nabije toekomst.

Voor nu laat ik het bij deze teaser ;-)

Liefs,

Felice

P.S. Op de foto staan een imposante bonk rookkwarts, een heel fijne delicate rookkwarts met rutiel insluitsels (zo mooi!) en één van de kristallen schedeltjes uit mijn privé-collectie, natuurlijk ook van rookkwarts <3

#rookkwarts #edelstenen #winkel #gronding

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square