Featured Posts

Draken als Energetische Vrienden

Dit weekend beloofd een bewogen aantal dagen te worden. Niet alleen is twee dagen achter elkaar werken fijn om weer even lekker in het ritme te komen; ik heb op het moment ook wat energetisch bezoek als voorbereiding voor de workshop van aanstaande zondag: draken!

En wat zijn ze toch leuk: opzwepend, energiek en superpositief. Die laatste op het irritante af ;-)

Ik heb het over het algemeen niet vaak over mijn band met natuurwezens op mijn website, omdat het natuurlijk toch wat ontastbaar is allemaal. Erg spiritueel, zal ik maar zeggen.

Maar ze zijn zo leuk dat ik het niet kan laten er iets over te delen. Draken komen namelijk niet zomaar op je af: het moet voor hen leerzaam zijn. Net zoals het contact met mensen voor alle natuurwezens op een bepaalde manier een uitwisseling moet zijn: jij doneert tijd en energie en de elementwezens geven daarvoor wijsheid en inzicht. Een win-win situatie voor iedereen.

Dat maakt het (vind ik) zo bijzonder dat het de draken waren die hebben gevraagd of ik de Spirits of Nature workshop weer wilde geven en dat zijzelf daarbij wensten te zijn. Dat betekent toch dat zij hun energie wensen te delen en dat de mensen die intuïtief naar deze workshop getrokken worden met een reden hierbij zullen zijn. Ik ben zo benieuwd!

En draken zijn toch wel speciaaltjes: Ze zijn wijs, hebben een goed gevoel voor humor en zijn heel goed waarneembaar in hun energie. In het bijzonder ga ik met twee draken goed om en kan ik hen wel tot mijn energetische vrienden rekenen. Vrienden die ik soms maanden niet zie en waarmee het daarna net zoals eerst was, ken je die vriendschappen? Heerlijk is dat! Want ze hebben niet altijd tijd voor mij en hebben hun eigen taken uit te voeren voor Moeder Aarde.

Maar als ze dan langskomen is dat echt een feestje!

Dus ik heb ze nog een paar dagen voor mijzelf en dan is het zondag alweer tijd om hun wijsheid met de deelnemers te verkennen! Om vandaag af te sluiten geef ik een kort voorproefje uit mijn 'interview met de draken', dat als lesmateriaal wordt meegegeven.

Liefs,

Felice --------------------- Tekst gaat verder onder afbeelding.

Ik wil jullie graag een aantal vragen stellen, die tijdens mijn research naar voren zijn gekomen. De eerste stelling: Draken zouden een enorme wijsheid bezitten.

Alexei: "Zeker waar. Wij bezitten de wijsheid over Leven en Dood. Ik kan gemakkelijk het universum doorgronden. Draken weten hoe alle energieën en energiestromen werken, elkaar beïnvloeden en we zien hoe alles met elkaar in verbinding staat. Er is ook veel contact met andere draken en natuurwezens."

Draken zouden volgens verschillende sprookjes een schat bewaken.

"Ja, daar hebben we het dus net over gehad. Het gaat dan echt over die kennis en wijsheid die wij bezitten. Kennis is macht en vele malen kostbaarder dan goud en juwelen. Vroegere koningen zouden die kennis graag gehad willen hebben, maar dat hebben we nooit prijsgegeven.

Vroeger waren er ook koningen die op jacht gingen naar de wijsheid van draken. Een paar hadden oprecht contact met ons en werkten vanuit Universele Liefde (of in elk geval met goede bedoelingen), maar dit ging dan al snel de mist in en het contact tussen mens en draak werd uitgebuit.

Wat ik nogmaals wil benadrukken is dat onze kennis echt extreem uitgebreid is. Of wij dit allemaal met jullie kunnen delen is natuurlijk nog maar de vraag (ik denk het niet), maar we weten wel veel over Leven, Dood en Verlichting. We zijn geen goddelijke wezens, maar hebben wel goddelijke kennis. En aan de andere kant geldt ook dat jullie niet blind op onze kennis moeten vertrouwen hoor. Wij weten wel hoe alles moet, maar zijn ook niet altijd volledig betrouwbaar. Want draken hebben hun eigen wil en volgen soms (koppig) een geheel eigen werkwijze. En dingen aan mensen uitleggen is soms heel vermoeiend. Het uitzoeken van de juiste woorden is zo aards.

Maar wat wij eigenlijk aan het doen zijn is het verrichten van spiritueel informatief voorwerk. Onder andere voor jullie lichtwezens.

Wij breken alle te vergaren wijsheid alvast op in wat beter te begrijpen blokken en zetten deze versleuteld klaar in het collectief bewustzijn. Het evolutionaire wijsheidsproces wordt daarom voor jullie gemakkelijker te doorlopen, omdat je door ons voorbereiden enkel de sleutel nog nodig hebt om de wijsheid te ontsluiten.

De zoektocht naar kennis wordt voor alle menselijke en niet-menselijke lichtwezens na ons makkelijker, omdat wij het voorwerk reeds hebben gedaan."


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square