Kennismaking Tarot en Orakel

Het leggen van kaarten is een prachtig middel om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en om vraagstukken en valkuilen onder de loep te nemen.Dit kan zowel met orakelsets als met tarotkaarten, maar wat past nu het beste bij jou?

Deze avond staat in het teken van kennismaken met de wereld van tarot- en orakelkaarten. We gaan het hebben over waar ze vandaan komen, hoe ze zijn veranderd en natuurlijk het belangrijkst: Hoe je ermee kunt werken!

Ik werk vanaf mijn 16e met de tarotkaarten en heb eerst jarenlang puur op de intuïtie gewerkt. Toen ik er later de boeken op nasloeg bleek mijn intuïtie zo gek nog niet te werken: bijna alles klopte! 

Maar nog belangrijker dan wat er in een boek staat is wat een kaart voor jou persoonlijk betekent en wat jouw intuïtie zegt over de kaarten in een specifieke situatie. En juist met die intuïtie gaan we deze avond aan de slag!

Tijdens deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

- De geschiedenis en herkomst van tarot en orakels
- Het Sprookje van de Tarot
- Intuïtief kaartleggen
- Hoe interpreteer je de kaarten voor jezelf en anderen
- Wat past er bij jou? 

Wanneer de workshop je interesse heeft gewerkt dan kun je ervoor kiezen om de opleiding tot Tarotist te volgen. Meer informatie over deze opleiding vind je hier. 

Workshop Tarot en Orakel
Datum:  Donderdag 25 juli 2019
Locatie: Gierstraat 43, 2011 GA Haarlem
Tijd:      19.30 - 22.00 (deur open vanaf 19.15)
Uitwisseling: €20, inclusief koffie, thee en iets lekkers

Spirituele Praktijk Miraja       Felice de Baare      Gierstraat 43      2011GA Haarlem      felice@miraja.nl          023-785.77.22

Miraja is onderdeel van House of Elder     www. houseofelder.nl    KVK 72418737      NL17 KNAB 0257 7788 45 - House of Elder VOF

  • b-facebook
  • Twitter Round