top of page

Maanvieringen bij Miraja

De Maanvieringen zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en met mijn werkwijze.  

Maar verkijk je niet op de inhoud van deze avond! Want de energie en het effect daarvan gaan vrij diep. Je wordt op liefdevolle wijze uitgedaagd (en ondersteund) om te kijken waar je vastloopt in het leven en wat de weg voorwaarts is. En hoe het spirituele en de Godinnen voor jou binnen handbereik komen.

Ben je geïnteresseerd in hekserij, Godinnen en in een levensstijl die synchroon loopt met de seizoenen? Dan zijn dit de perfecte avonden voor jou. 

Ik heb ervoor gekozen de maanvieringen dit jaar (2018) te koppelen aan verschillende Jaarfeesten die in pre-christelijk Nederland werden gevierd. 
Daarnaast probeer ik rekening te houden met de volle maan en vinden deze bijeenkomsten zo dicht mogelijk bij een volle maan plaats. 


Tijdens deze avonden ontmoet je gelijkgestemden en buigen we ons over:

                 - Channelingen met Godinnen en/of Goden
                 - Maanrituelen
                 - Mediamieke oefeningen
                 - Geleide visualisaties
                 - Geschiedenis en folklore
                 - Zegeningen/Healings van de Goden (niet elke bijeenkomst)
                                   en nog veel meer ..


Het is mijn intentie om gezellige en leerzame avonden te organiseren, waar je in een ontspannen sfeer aan je spirituele bewustwording werkt.
Door mijn achtergrond in hekserij, zal dit onderwerp ook aan bod komen tijdens de Maan-avonden. Niet voor niets vieren heksen graag de volle maan!

Wil je meer informatie over deze avonden of jezelf aanmelden, dan kan dit via de mail of per telefoon.Tijden:      19.30 - 22.00 (deur open vanaf 19.15)
Locatie:    Belgiëlaan 20, 2034 AX Haarlem
Entree:      Je geeft je maandelijks op voor deze bijeenkomsten.
                   Het is dus geen cursus van een aantal lessen, maar je betaalt per
                   avond €20,00.

Felice:

"De Maanvieringen zijn (al zeg ik het zelf) geweldig om te ervaren. Met name als ik na een channeling hoor dat de healing  een diepe impact heeft gehad op iemand, of de altijd gechannelde boodschappen zoveel herkenning gaven voor de deelnemers. Dan ben ik weer geroerd door dit mooie werk dat ik mag doen.

De maanvieringen zijn dan ook één van mijn favoriete bijeenkomsten. Het zijn avonden die ik als voorrecht zie om te mogen organiseren. Ik vertrouw tijdens de maanvieringen geheel op Boven en op mijn geliefde Godinnen. Zij zorgen voor de invulling van de avond en juist dan ontstaan er de mooiste 'toevalligheden' en uitwerkingen."

bottom of page