Workshop Werken met de Goden

Keer terug:
Dit is een workshop bestaande uit twee modules waarbij er wordt ingegaan op de connectie die wij hebben met Goden en Godinnen uit in- en uitheemse culturen.

Dit zijn diepgaande workshops waarbij je wordt begeleid in het wederom contact leggen met de Goden en Godinnen die zeer goed bij jou en jouw zielsenergie passen. De Goden kunnen je ondersteunen en helpen in het geven van advies, healing en met je spirituele ontwikkeling. Zij fungeren hierbij net zoals spirituele gidsen.

Vooraf is niet bekend welke Goden zich kenbaar zullen maken tijdens deze workshops. De Goden en Godinnen die aanwezig zijn, zullen naar voren komen gedurende de dag. De workshop wordt geheel intuïtief ingevuld, waardoor er diep kan worden ingegaan op de onderwerpen, blokkades, vorige levens en werkmethoden die er van Boven worden doorgegeven en die perfect aansluiten bij de individuele deelnemers van de groep.  Tijdens de eerste module worden de volgende onderwerpen besproken: 
- Wie zijn de Goden?
- Wat kunnen de Goden voor ons betekenen?
- Etiquette van het werken met deze Lichtwezens
- Healing met behulp van de Goden
- Inwijding met de energie van de Goden


Tijdens de tweede module komen de volgende onderwerpen aan bod: 
- Channelen met de Goden
- Vorige levens
- De Goden als Gids
- Rituelen met en voor de Goden
- Goden en manifestatie
Deze workshops zijn gericht op het wederom kennismaken met de Goden die ons goedgezind zijn en willen bijstaan in ons dagelijks leven. Vaak is het zo dat wij niet zelf een God/in uitkiezen, maar Zij ons. Daarnaast komt er vaak informatie over een vorig leven naar voren om de diepgang met de relatie tussen deelnemer en de Goden weer te geven. Alle geïnteresseerden voor deze workshop zullen worden gevraagd een beknopte toelichting te geven op hun eigen spirituele ontwikkeling tot nu toe en de interesse naar Goden die hierin van belang is. Reden hiervoor is dat de deelnemers meer aan deze workshops hebben wanneer er reeds een aantal stappen op het spirituele pad zijn gezet.

Natuurlijk is deze workshop ook op verzoek in te plannen. Er zit ongeveer een maand tussen beide workshops in. Het is ook mogelijk de modules apart van elkaar te volgen. 


 

Vindt direct meer informatie over: