top of page

Workshop Korrelwierook maken

Ik kan ontzettend genieten van het spelen met geuren.
Het zal de heks in mij zijn. Tijdens het combineren van harsen, kruiden en oliën ontstaat er gaandeweg een heerlijk ruikend wierookmengsel.
Hiermee kan ik mijn humeur positief beïnvloeden en de gewenste veranderingen in mijn leven naar mij toetrekken.

Een wierook voor liefde, de maancyclus, ter ere van mijn Gidsen.
Alles kan en niets is te gek. De resultaten geuren altijd heerlijk en dit wilde ik delen!

Werkwijze
Tijdens deze workshop wordt er gekeken naar de energie die elke deelnemer nodig heeft, of in de toekomst wilt gaan neerzetten.

Deze wens verbinden wij vervolgens aan een zelfgemaakte wierook.
Onder professionele begeleiding wordt de korrelwierook samengesteld uit een brede selectie aan harsen, kruiden en olie, met een heerlijk resultaat.

Thema’s voor de te maken wierook zijn bijvoorbeeld: bescherming, gronding, doorbreken van blokkades, communicatie, rust, contact met gidsen, ter ere van een Gids, enz.   


De wierook wordt vervolgens opgeladen met helende energie middels een geleide visualisatie om hem van extra kracht te voorzien. Zo zullen al onze wensen uit kunnen komen!


Voor wie?
Dit is een korte workshop van ongeveer 2 uur. Een luchtige en vooral gezellige middag voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van wierook en hekserij. Ik zal vertellen over de toepassingen en geschiedenis van wierook en wat moderne heksen ermee doen. 

Deze ontspannen workshop is voor iedereen geschikt en ook leuk voor tieners met interesse in hekserij. 

 

Voor meer informatie: mail naar felice@miraja.nl of neem contact op via deze website.
 

Felice:

"Het vijzelen van de hars, het uitzoeken en samenvoegen van de kruiden en het toevoegen van een passende olie is een magische ervaring met als resultaat een krachtige en heerlijke wierook. 

Als heks zijnde zijn er weinig momenten waarop ik mij meer 'hekserig' voel, dan wanneer ik een korrelwierook samenstel en tot aan mijn ellebogen in de kruiden ben verdiept haha. 

Deze workshop is het perfecte voorbeeld van een ontspannen middag of ochtend, met een spiritueel randje."

bottom of page