Miraja Soul Discovery

Ga mee op reis, de diepte in
Tot aan de grens van waar jij ophoudt
en de Ziel begint..

Wat brengt deze workshop jou?

“Wilt U weten welke energieën de Ziel beroert? Waartoe Uw Ziel zich aangetrokken voelt? Bemerkt U een gevoeligheid die zich wenst te ontwikkelen, maar heeft U niet langer behoefte aan de kant-en-klare workshops en hand-outs, daar deze niet toereikend zijn in uw gevoel? Stap dan binnen in de wereld van de Miraja Soul Discovery en maak kennis met wie U werkelijk bent. Kom in direct contact met de Ziel en krijg via channelingen en oefeningen de benodigde handvaten om dieper in Uzelf te kunnen reiken. De energie die hierbij loskomt zal U nog vele jaren ondersteunen en daar brengen waar U wenst te zijn.”
                                                                                      ~ Thoth Hermes Trismegistos

Dit is een krachtige workshop voor gevorderden en half-gevorderden, waarbij er diep wordt ingegaan op jouw rol als healer en medium en de lichtwezens en energie die jou hierbij ondersteunen. Tijdens deze workshop wordt je begeleid in het ontdekken van jouw Zielsenergie en de manieren waarop jouw Ziel zich wil uiten in jouw leven.

Voorop staat dat je praktisch met deze nieuw verworven informatie en energie aan de slag kunt gaan, zodat je nog lang profijt en plezier zult beleven van de gebeurtenissen die plaatsvinden.De lessen
Deze workshop is verdeeld over twee avondbijeenkomsten.

De eerste bijeenkomst staat in het teken van kennis maken met en herontdekken van de wijsheid die je ziel reeds bezit, inclusief een channeling en geleide visualisatie. De inhoud van de channeling is elke keer weer een verassing en afgestemd op de deelnemers. Er is ruim de tijd om dieper in te gaan op eventuele vragen die er zijn betreft de gebeurtenissen van deze avond en je persoonlijke spirituele pad. We zullen tijdens deze avond verder vullen met praktische opdrachten die aansluiten bij de energie en/of de gidsen die zich hebben gemanifesteerd.

Gedurende de tweede avond gaan we de diepte in en versterken we de losgekomen energie van de eerste avond op een manier die bij jou past. Ook vinden er wederom een channeling en geleide visualisatie plaats om inzicht te krijgen in het pad dat voor ons ligt. Ook vinden er tijdens de bijeenkomsten inwijdingen plaats om de Zielsenergie weer krachtig te laten stromen.Iets voor jou?
- Heb jij de eerste stappen op het Pad van Spiritualiteit gezet en wil je graag verdieping op een manier die jou op het lijf geschreven is?
- Wil jij de krachtige energie van je Ziel ont-dekken, zodat je deze kunt inzetten in je dagelijks leven?
 Zoek je een steviger contact met je gidsen, terwijl er wordt ingegaan op de activiteiten die deze gidsen met/voor je willen doen?
- Wil je niet wegvallen in een groep cursisten, maar ga je voor individuele aandacht met veel ruimte voor vragen en feedback?


Dan is deze workshop een prachtige vervolgstap op je pad.

Om de deelnemers goed te kunnen begeleiden op hun reis, kunnen er twee personen per workshop meedoen. Natuurlijk is deze workshop ook op verzoek voor tweetallen of drietallen in te plannen (bij een drietal duurt de workshop een half uur langer).

Alle geïnteresseerden voor deze workshop zullen worden gevraagd een beknopte toelichting te geven op hun eigen spirituele ontwikkeling tot nu toe. Reden hiervoor is dat de beste resultaten worden behaald wanneer er reeds een aantal stappen op het spirituele pad zijn gezet, bijvoorbeeld door middel van een cursus healing/handoplegging of een opleiding intuïtieve ontwikkeling/mediumschap.

Voor meer informatie kun je mij bereiken via het tabblad contact of door te bellen naar  06-46356221.

Keer terug:
Vindt direct meer informatie over: