Workshop Energetische 
                 Huiszuivering met de Ankh

Ik krijg vaak de vraag "Hoe zuiver je nu eigenlijk een ruimte? En welke gidsen helpen jou en mij daarbij?"

Deze workshop is opgezet om anderen te helpen een ruimte grondig te reinigen en overledenen te helpen, ook wanneer je (nog) niet de gave hebt om met mensen die zijn heengegaan te communiceren. 
b4f783_e76134638bd843b09293bff6843d85f2.

De Egyptische Ankh
Ik heb ervoor gekozen deze workshop te combineren met de Egyptische ankh, omdat het een heerlijk instrument is om nog beter met energie te werken. Wanneer mensen mij uitnodigen om bij hen thuis ongewenste energie weg te halen of overledenen naar het Licht te helpen, dan doe ik dat met behulp van mijn tweebenige Ankh.

De Ankh is zo veelzijdig voor healing te gebruiken (waarvoor ik ook workshops aanbied), maar haar toepassing bij het zuiveren van huizen wordt vaak vergeten. Deze workshop gaat daar verandering in brengen!
De volgende onderwerpen worden besproken: 

- Wanneer is een zuivering nodig?
- Hoe spoor ik entiteiten in huis op?
- Hoe reinig ik een huis?

- Hoe bescherm ik een huis?
- Hoe weet ik wanneer iets reiniging/zuivering nodig heeft?

- Op welke manier werken gidsen hieraan mee? 

De tweebenige Ankh is op elk van de bovenstaande punten van toepassing en zal uitgebreid aan bod komen.


Werkwijze
Deze workshopdag heeft een praktische invulling, met veel ruimte voor oefening, uitwisseling en het toepassen van verschillende zuiveringstechnieken. 

De workshop is inclusief uitgebreid lesmateriaal en tweebenige ankh (indien je hierover nog niet beschikt).

Felice:

"Het mogen helpen van overledenen is altijd weer een ervaring, omdat ieder mens (en dus iedere overledene) een eigen verhaal heeft dat soms eerst gehoord moet worden voor dat hij of zij verder kan gaan.
Het kan emotioneel zijn hun levensverhaal en wijze van overlijden te horen, maar dat is wat dit Lichtwerk juist zo bijzonder mooi maakt.  

Wat deze workshop zo fijn maakt is de combinatie tussen het gebruiken van fysieke instrumenten bij het zuiveren van een ruimte of woning en het intuïtief contact maken met de verschillende energieën die aanwezig zijn. 
Want tijdens deze lesdag werken wij ook al met de overledenen en de techniek om hen liefdevol (en soms met ferme hand) naar het Licht te begeleiden."